stenik 9 Napisano Novembar 19, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Dragan. Posle više godina, rešio sam da ponovo kupim motor. Sada sam u fazi pretrage oglasa i u nedoumici koji motor izabrati između nekoliko kandidata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dragane, dobro dosao. Napisi koje kadidate imas za kupovinu motora, verujem da ce ti neko (pa i ja) pomoci u svojoj odluci da odaberes nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Novembar 19, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se između TDM 850, Thundercat-a, zx6r-a i CBR600 F4. Svaki ima po nešto zbog čega bih ga uzeo, mada sam za sada najbliži TDM-u. I da, nisam Dejan već Dragan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, negde sam video valjda post od nekog Dejana pa mi ostalo ali eto ispravio sam. Znas kako, sve su to motori, a pravi motor ti je Honda, tako da ...... Jao sad kad se javi ostali pa kad me napljuju, hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Novembar 19, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze za ime, veća muka mi je naći motor. A što se Honde tiče, još jedna mi je zanimljiva, VFR 800, tako da sam za sada stvarno neodlučan, ali ide zima tako da ne žurim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta volis, a ti volis i sportaka i TDM 850. Odluci se za jedno, gledaj oglase i tamo oko februara marta kad su najjeftiniji kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Za sada gledam sve, nameravam i da probam svaki, a kada dođe vreme za odluku do tada ću se već odlučiti za jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivo biraj i naravno uzmes naj ocuvaniji a opet naj jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Decembar 26, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Da kompletiram predstavljanje. Juče je konačno stigao i motor. Nije ni jedan od prvobitno planiranih, jedino sam "poslušao" Kum_Mixer-a i kupio Hondu. Kupljen je VTR1000F. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3647 Napisano Decembar 26, 2012 Malinar u pokusaju, 1722 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jel je sedište udobno kao što izgleda, ili izgled ipak vara? Odavde deluje kao fotelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Decembar 27, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Udobnije je od klasičnog, može se videti na ovom linku: http://www.topsellerie.com/en-rs/HONDA-VTR-1000-F-FIRESTORM-seats-petrol-tank-covers-tank-bags-motorbike_5_97.html; Sedište je model REF2237. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! I Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...