hitman 352 Napisano Novembar 26, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima neki kontakt nekoga u Sofiji ili u Bugarskoj kod koga bi mogli da prespawamo jednu notj ?? Swe dolazi u obzir .. Garaza .. Office .. Podrum .. Tavan .. Mislim da je potpuno besmisleno da objasnjavam zasto ne hotel .. Pitanje je potpuno precizno i jasno .. potrebna nam je pomoc te molim da se tema ne spamuje.. Ukoliko se tema spamuje i ode u nekom drugom pravcu gubi smisao i molim Admine da je obrishu ..unapred hwala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izbačene su beskorisne poruke. Ako nemate konkretnu informaciju, molim vas da se uzdržavate od nevezanih komentara i pitanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Javite se na +359888831614 Daniju amerikancu. On vam je na izlazu iz Sofije ka Srbiji, u selu Bozuriste i kazite da vas poslao Dragan iz Beograda ( od Sprsko posolstvo, znace ).Pokusao sam da ga dobijem ali mi je prijem bio los pa nisam mogao da mu objasnim. Probajte vi. Srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 26, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A probajte i na bugarskom moto forumu , pretpostavljam da ce vam rado izaci u susret , evo link : http://bikerz.netissat.bg/forum.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Za kad vam je potreban smestaj, veceras, sutra? Moram da znam, jer me to pitaju ljudi na hospitaliti forumu, napisao sam oglas, pa se nadam da cemo nesto naci?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Maki odgovori na ovaj topic bem mu misha da znamo kad....Imamo Martina ovde, bugarina motoristu koji bi mozda mogao nekoga da preporuci , a i ovi momci ispred mene se ponudise. Treba datum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 26, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hwala wam swima puno .. Problem je reshen .. Smeshtaj je pronadjen ... Widimo se uskoro i puno pozdrawa // p.s. owa tema moze pod lock a moze i da se obrise ... tnx Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...