MrVain 0 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Zemun Motocikl: Malaguti Madison s250 Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima,zovem se Nemanja imam 25.god i dolazim iz Zemuna,po struci sam profesionalni vozac.od letos sam napokon,dugo iscekivane zelje postao vlasnik dvotockasa,u pitanju je Malaguti madison 250s sa yamahinim agregatom,i totalno sam se zaludeo motorima.Sve me zivo zanima od mehanike do opreme itd,ima tu i dosta nedoumica ali otom potom.Sezonu jos nisam zatvorio ali izgleda da cu uskoro morati jer ide sve hladnije vreme.Nadam se da cemo se lepo druziti na forumu u prestojecim hladnim danima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Srećno i bezbedno mnogo pređenih kilometara Ti želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...