scuba 15 Napisano Jul 7, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E, dobro da znam. Treba kvalitetno da ruckam da budem punokrvan do seKtembra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vise kao pitanje, da li bi, kada nas ima vec toliko, a istradamo i ginemo vec toliko, da animiramo neke nadlezne ili nadjemo sponzore pa damo neku apel, reklamu slicnu ovoj Norveskoj, barem na bilborde ako je tv verovatno preskup, mislim da bi se dosta motorasa odazvalo!? ??? http://www.youtube.com/watch?v=gPrlYU_n14s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 14, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vise kao pitanje, da li bi, kada nas ima vec toliko, a istradamo i ginemo vec toliko, da animiramo neke nadlezne ili nadjemo sponzore pa damo neku apel, reklamu slicnu ovoj Norveskoj, barem na bilborde ako je tv verovatno preskup, mislim da bi se dosta motorasa odazvalo!? ??? http://www.youtube.com/watch?v=gPrlYU_n14s Odlicno svaka im cast!! Kad ce bre to BJB okupljanje i neka promo voznja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja tj. defile, će biti već sada u subotu 19. septembra u okviru dobrovoljnog davanja krvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih nadlezne da razmisle o organizovanom odlasku do francuske ambasade... Ideje se provlaci kroz offtopic, ali mislim da treba nesto uraditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za svaku akciju!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izlazim u susret, tako sto poklanjam jedno besplatno polaganje A KATEGORIJE. 1 polaganje testa +1 polaganje voznje. Potrebni su mi samo papiri o vracenoj tablici , fotokopija lk i lekarsko. Nije puno ali ce nekom da znaci. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Izlazim u susret, tako sto poklanjam jedno besplatno polaganje A KATEGORIJE. 1 polaganje testa +1 polaganje voznje. Potrebni su mi samo papiri o vracenoj tablici , fotokopija lk i lekarsko. Nije puno ali ce nekom da znaci. Poz. Bravo srdjane zaista lep,human i redak gest. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plazma_keks 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bih davao krv, al sam malokrvan.... kada ce biti sledeci protest ili skup za pojeftinjenje registracija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan ja bih davao krv, al sam malokrvan.... kada ce biti sledeci protest ili skup za pojeftinjenje registracija? Još jedan veoma zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 28, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Za sve zainteresovane, sledeće organizovano dobrovoljno davanje krvi je planirano za kraj Januara 2011. Naravno, uz davanje krvi, kao i svaki put biće organizovano i obnavljanje krvi pa će tu biti i ića i pića i mnogo dobrih i dragih bića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan нажалост нисам стигао на журку у четвртак (нешто ми искрсло непланирано) ... али хтео бих овде да предложим једну редовну акцију односно редовна окупљања БЈБ клуба на оном великом паркингу испред хотела Интерконтинентал рецимо недељом од 4-5 ... тамо се окупља доста ауто клубова Фиат, Хонда, Форд, Југо али увек има места за моторе ... Наравно предлог се односи на период лепшег времена рецимо од марта до децембра у зависности од кише, ветра, температуре ... Може и негде дуж кеја са НБГ стране јер је шира и лакше је се умувати, али можда може и онај плато испред Небојша куле има пар клупа и места за паркирање ... идеја је да се међусобно упознамо (барем већина из БГ) и кроз редовна окупљања унапредимо наша знања о моторима Позз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...