drumskalisica 8741 Napisano Januar 26, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ovde radi o izvesnom " svabi " - redak model - Schottoff 347 ccm iz 1927 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ovde radi o izvesnom " svabi " - redak model - Schottoff 347 ccm iz 1927 godine. Svaka čast 1926 je godina ali to je to . PUCAJ ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 26, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK kod mene u knjizi imam " sport " model iz 1927, pa sam mislio da je i ovaj iz iste. Zadatak - sutra. OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo da je relativno lako. Vi pogadjajte marku i model ovog motorcikla, a ja nosim racunar na reparaciju - crkava svakih pola sata, pa cu valjda opet biti ovde sutra uvece il prekosutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Triumph HURRICANE 750, američko tržište mislim da mu je oznaka X75 . Poslednji trzaji do tada dominantne engleske škole, a sve to zbog toga što fićfirići nisu hteli da maste ruke ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, reko ja da ce lako biti. Sad mogu mirne duse da nosim komp na servis ( da ne razmisljam dal me neko pominje sto se ne javljam ) . Revolution - pucaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Molim kolegu da više ne daje lake zadatke pogotovu iz Emglaske, tu sam polagao stručne ispite ;D ;D ;D Novi zadatak: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan F.N. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,liči na ovoga.Jel englez kad ih toliko voliš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jok Francuz ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta je svi ćute, FRANCUZ bre > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se oduzilo , ajd` da probam. Magnat-debon , Terot ??? p.s. ova godista 20-a i 30-a su ili za ekstrapoznavaoce , zaljubljenike ili kamikaze , spusti malo kriterijume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Eve me opet, komp popravljen, jedino mi serviser nesto zeznuo, pa kad kucam z izadje y , i ispomerane mi crtice i zagrade, i znam da se to lako resava, al ne mogu da se setim kako , seticu se. Sto se ove agonije tice, da zavrsimo sa njom, ovo je bar kod nas dobro poznata i cenjena marka, al u kolima i skuterima , ( doduse skutere prave u Kini ). Dakle rec je o Peyou, ili tacnije Peugeot model P 111 radjenom tamo negde izmedju 1930 i 1935. Evo i par fotki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da agregat je Peugeotov, ali motorcikl je jednog drugog manjeg proizvodjača ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad kazi to je moj pradeda budzio Peugeota ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sad kazi to je moj pradeda budzio Peugeota ;D Peugeot je potut MAGa i JAPa kao i ILO prodavao drugim proizvodjačima koji so to turali u svoje ramove. Nešto kao kad bi DINGDONGSUNG kupio suzukijev agregat od SV650 i turio u svoj ram. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa izgleda da je lisici opet crkao komp sto znaci da nema ko da ti odgovori koja je to radionica ili garaza ugradjivala Pezoov agregat u svoja dva ili tri primerka koliko je proizvela. Aaajde daj nesto lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa izgleda da je lisici opet crkao komp sto znaci da nema ko da ti odgovori koja je to radionica ili garaza ugradjivala Pezoov agregat u svoja dva ili tri primerka koliko je proizvela. Aaajde daj nesto lakse. Ma nije mi crko komp, al kolko vidim ovaj sa slike se ne raylikuje od ovih na mojim slikama ( mislim svi se po malo razlikuju u zavisnosti od godista ) . E sad da trazim ko je prepravio nekolko komada i stavio svoju oznaku - nemam za to vremena. To mu dodje ko da tamo nekog u Francuskoj pitas za fabriku motorcikala " Motins " . A Motins je Tomosu pravio cilindre i klipove, ovi im platili sa par slepera Automatika - na koje su u Motinsu samo zalepili svoje nalepnice i tako . Znas kad bi neko u Francuskoj pogodio Motinsa - nikad ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa izgleda da je lisici opet crkao komp sto znaci da nema ko da ti odgovori koja je to radionica ili garaza ugradjivala Pezoov agregat u svoja dva ili tri primerka koliko je proizvela. Aaajde daj nesto lakse. Ma nije mi crko komp, al kolko vidim ovaj sa slike se ne raylikuje od ovih na mojim slikama ( mislim svi se po malo razlikuju u zavisnosti od godista ) . E sad da trazim ko je prepravio nekolko komada i stavio svoju oznaku - nemam za to vremena. To mu dodje ko da tamo nekog u Francuskoj pitas za fabriku motorcikala " Motins " . A Motins je Tomosu pravio cilindre i klipove, ovi im platili sa par slepera Automatika - na koje su u Motinsu samo zalepili svoje nalepnice i tako . Znas kad bi neko u Francuskoj pogodio Motinsa - nikad ! I ne znaju koliko su sretni zbog toga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda da priznamo predhodni pokušaj ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ili da dajemo novi lakši zadatak ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Hajde onaj delimican odgovor. Peugeot je .... jednim delom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK . Idemo dalje , Koji je ovo motor ? Ne bi trebalo da bude tesko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe si krecio onog zelenog , dupli dobos , kantilever pozadi , v-tvin od 998 ccm ... a ovaj bez prednjih kocnica, supercharged (verovatno Shorock-om) spreman za neki brzinski rekord? Zao mi da ga odmah otkrijem :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes jes taj mi je omiljeni, mada bi ruku dao i za običnog. Inače važi za motocikl koji ne može da crkne, igličasti lageri svuda, dupla uljna pumpa, HOHV (nikad nisam razumeo zašto ih tako zovu), jedan amortizer nazad (unitrak pre unitraka), 100% engleski trkački pastuv, vrhunac tehnologije sa kraja 40ih i počrtka pedesetih, jedan od najlepših serijskih motorcikala ikad..... Ali i ja neću da kvarim zadovoljstvo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...