drumskalisica 8741 Napisano Decembar 10, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mz prodaje patent turskoj firmi Kanuni ovo je valjda Kanuni etz 251 Nije Kanuni, - zapadnoevropska firma je u pitanju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne seri da je ovo ORIGINAL. Pre pet godina je moj drugar jedva vratio jednog ovakvog u "originalno" stanje. Kakav sam ja nepoznavalac low-budget moto industrije. ccccccccccccccccccccccc ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam ga našao,gde ga iskopa.Ali aj nek se pogađa malo,da se i ostali malo uključe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neka lakša pitanja ;D I onako samo ja lupetam... :D Svi mudro ćute da ne ispadnu glupi u društvu.. hahahhahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da odgovorim,ali bi zamolio Maryanu da zada sledeći zadatak.Možda ako devojka postavi zadatak interesovanje poraste.Motor je rađen u Italiji "Italjet angel 125". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da odgovorim,ali bi zamolio Maryanu da zada sledeći zadatak.Možda ako devojka postavi zadatak interesovanje poraste.Motor je rađen u Italiji "Italjet angel 125". U Mladjoni na muke si me bacio ;D Izvoljevajte ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera olivera , muski udaras ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 11, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor tacan : Italjet angel 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 11, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ZEZ pogresna slika. Ova je prava: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 12, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Daglas ( Douglas ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Douglas iz serije C,pravljen 1920 i neke ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Lici na Douglasa i to strasno ali ne bih rekao da jeste! Agregat je postavljen previsoko i ne lici mi na Duglase iz tog perioda, kocnice mi takodje nisu Douglas - oni su imali disk kocnice i servo dobos kocnice... Mozda je neki model Douglasa za koji ne znam ali mi vise lici ne dobru kopiju istog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije Douglas, a nije ni kopija istog .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 12, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan D-rad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nope ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na TERROT 350 Cuzeau 1920 i neka, ali malo je lošija slikica ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 13, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Victoria KR6 Luxus Bergmeister 596 ccm - 20 KS Radjena od 1932 - 1938 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 13, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Maryjane, aj ti opet zadaj novi zadatak ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravooo Lijo pametnitze :D Evo novog zadatka ..Ovo će vam biti lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onaj crveni u pozadini je Wilkinson TMC iz 1912 848 ccm 4 cilindra, a ovaj... Neću da ti kažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan E bre Gorane, Meridzejn se trudila da isece logo a ti ga postavio... nije ferplej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan C..... E.... vidi se po specifičnoj šari na rezervoaru ;D ;D ;D ;D A i pojedinci šapuću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes, jes CE Rekoh, biće vam lako Ajde Gorane udri, da malo pogadjamo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 15, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Gorane ? ? ? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gorane ? ? ? ? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...