bogdan 144 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog cekanja , problemi sa hardverom ( oldtajmer iz 2001 pent 3 nasledjen posle dvoje dece ) nece da mi otvori datoteke sa slikama , pitanje. Koja je najmanja kubikaza koju je proizvodio Herli-Davidson ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 50 ccm ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 50 ccm ;D ;D ;D Nadam se da ste svesni da je jedno tuzno vreme HD bio u vlasti AMC-a, i tada su nastala ovi komicni mopedi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan NSU fox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ili mozda NSU Quick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne i ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 8, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan agrega lici na vilers Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 8, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar mu stvarno lici naFOX-ov ali ovo je Englez , mislim Excelsior? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan agrega lici na vilers Jes vilersov agregat a motorce je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar mu stvarno lici naFOX-ov ali ovo je Englez , mislim Excelsior? Jest englez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 9, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Excelsior Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 9, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan DMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 9, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U brzini sam prevideo desni menjac (a i zbunile su me crta na deklu i cilindar), iskopace tebe billy.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 9, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan James? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude, ali mi se cini da nije bas isti agregat, polozaj svecice i crte na deklu, verovatno je problem u posleratnom ludilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ram je identican, a period jeste posleratni, 50 godine otprilike... Agregat lici na villiersov 7E ili neki iz tog vremena! Dekli je identican a stublina je razlicita... Verovatno su silindri razlicitih zapremina pakovani na isti blok motora... Sinoc je bilo kasno da trazim tacan model a i sad sam u obavezama... ali mislim da je to to??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan James? Jest bas taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put cu ozbiljno da pristupim problemu. Skinem sliku ubacim je u fotoshop i pregledam sta je menjano u strukturi slike. Tek sad sam video da je dekl prepravljan, a na Viliersu je inace vise puta menjan izgled glave 50 ih. Cekamo novi zadatak, bas sam se naostrio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put cu ozbiljno da pristupim problemu. Skinem sliku ubacim je u fotoshop i pregledam sta je menjano u strukturi slike. Tek sad sam video da je dekl prepravljan, a na Viliersu je inace vise puta menjan izgled glave 50 ih. Cekamo novi zadatak, bas sam se naostrio. Pa najbolje je da ostavim natpis i na tanku ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan E, evo novog pitanja! Izvinjavam se zbog cekanja! Imao sam goste i flashu tekile.... sad nemam nista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan puch, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan AERMACCHI to je sigurno, predpostavljam 250 a cini mi se da su upitanju 50 godine, odn. pre HD aermacchi ala verde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 10, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Rumi 125 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Rumi 125 ? Jeste Rumi al nije 125 U pitanju je SJ 200, al priznacu i Rumi kao tacan odgovor! Meni je priznato James Dakle, sledece pitanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...