m900 227 Napisano Decembar 31, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc? Bivši istočni blok . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 31, 2007 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelu to je ni manje ni vise Csepel Balkan 250! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 1, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelu to je ni manje ni vise Csepel Balkan 250! ******* ;D Točan odgovor ;D ********* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 1, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sada bih ja kao trebao da postavim pitanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eks4toN 0 Napisano Januar 1, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Posto Nisi Ti Evo Ja Cu Mala Pomoc: 2003 Je God Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 1, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Posto Nisi Ti Evo Ja Cu Mala Pomoc: 2003 Je God Kawa-Minja 636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim da bi MOTOSIKI trebao da postavi pitanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 1, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim da bi MOTOSIKI trebao da postavi pitanje! Potpuno ispravno , to i čekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 1, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji ja sam vec postavio pitanje ali niko ni da "progviri" Vidim da svi baratate sa tim oldtajmerima pa se resih da pitam i ja,a nadam se da necu nikoga uvrediti za moj nastup preko reda!Posedujem jedan motor koji na sebi ima obelezje MORELI na svakom delu ima utisnuto poreklo BOLOGNA,a karburator GURTNER!Inace motor je dvotaktni 200 ccm i u oznaci jos stoji DM 55!Nadam se da ce mi neko sto pre reci o cemu se radi,voleo bih da znam sta vozim i jer sam od njega poceo sklapati copericu! Pokusacu da posaljem i koju sliku za sada toliko!Nadam se da cete moci da mi pomognete da nekako saznam nesto o njemu!Najvise lici na HULSMAN 200 ccm iz 1954 godine,agregat je u inzvarednom stanju a ram je pak od JAWE 175 stare a ja ga budala prepravio u coper!Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako postavljas pitanje na koje ni sam ne znas odgovor onda to nije kviz! Otvori novu temu u rubrici motori, vise ce je ljudi videti nego ovde, da ne offujemo dalje po kvizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si sory!Stize pitanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sory to je bila proba!Evo pitanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Sory to je bila proba!Evo pitanja! Nisam pristalica ovakvih prerada , treba imati poštovanja prema klasičnoj tehnici Ali evo odgovora , zar nije original bolji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Javorka je ko bombona!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Čekam potvrdu , može novo pitanje ? M900 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam potvrdu , može novo pitanje ? M900 ;D Daj pa da se igramo dok se motosiki ne javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice odgovor je tacan,inace inzvaredan motor,lep zvuk,old school!A i lepo izgleda zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo onda . Nadam se da nije teško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan laverda??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Januar 3, 2008 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Za mladjariju potpuna nepoznanica TOMOS 175 prototip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Januar 3, 2008 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Moze pitanje? Koju je najvecu zapreminu motora imao tomos u svom programu ikad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze pitanje? Koju je najvecu zapreminu motora imao tomos u svom programu ikad? Tomos Norton TN 750 Fastback Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 3, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Januar 3, 2008 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan To je to. Daj slede'e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...