GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan BAC Gazelle ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan BAC Gazelle ? Nije! [move][/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Treba li da znam abecedu ili azbuku da bise prijavio za ucesce u ovaj kviz? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Treba li da znam abecedu ili azbuku da bise prijavio za ucesce u ovaj kviz? ;D ma jok obaveznaje bajker skola,,, ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ellham Motorcycles ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ellham Motorcycles ? Ne @Wulfy ucestvuj slobodno u kvizu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Decembar 22, 2007 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je Kineska trotika ali iz dinastije Ming. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ovako, fabrika je postojala od 1920 do 1924, u ovom modelu je Villers agregat, a da bi odgovorilo bar djelimicno na pitanje, moras da poznajes abecedu Nema veze sa onom poznatijom fabrikom koja je proizvodila avione, a kasnije motocikle sa bokser agregatima kojom je upravljao Granville Bradsha, ali imaju isto ime ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je Kineska trotika ali iz dinastije Ming. hehehe, nije, vec sam pomogao i sveo izbor na dve zemlje koje je Bokilic pomenuo! @Wulfy, slobodno odgovori ako se niko ne seti... zadaj i ti neko pitanje, odavno me nije zabolela glava od ovog kviza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dam foru do popodne, mislim da sam dosta pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je ABC Skootamota, proizvodio se od 1920 do 1924 godine, za pogon je imao Villiers agregat u verziji od 247 ili 296 ccm. Nema veze sa onom cuvenijom ABC fabrikom (1914-1922). Ajde da ja postavim moje pitanje, dakle: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nikog nema da odgovori na Wulfijevo pitanje??? Odgovor je lak, vidi se i logo na rezervoaru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je ABC Skootamota, proizvodio se od 1920 do 1924 godine, za pogon je imao Villiers agregat u verziji od 247 ili 296 ccm. Nema veze sa onom cuvenijom ABC fabrikom (1914-1922). Ajde da ja postavim moje pitanje, dakle: Ascot Pullin, iz 1928. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jel mogu ja sad da pitam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja 100% pogodio a elektricnog i kurjaka nema on mreza ja cu da postavim pitanje STA JE OVO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Brazilski AMAZONAS sa VW mašinom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brazilski AMAZONAS sa VW mašinom ;D A mogao si da se foliras sa nekim podpitanjem! ;D ;D Ajd' sad postavljaj pitanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 25, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo malo motosporta Koji je ovo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao, na naslovnoj strani je tekst o motoru koji je bio u kvizu: Brough Superior Dream! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=136&Itemid=38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo pitanje? Koji motor i koje godine je PRVI imao disk kocnicu kao standardnu opremu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 25, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo pitanje? Koji motor i koje godine je PRVI imao disk kocnicu kao standardnu opremu??? Nije mi vrag dao mira pa sam se sjetio da sam u oldtimer katalogu vidio jedan drugi motor , koji nije bio naveden u " internet kvizu" Dakle : Prva MV AGUSTA 600 - 1967.kao prototip ,1968. do 1971. serijski dva diska napred ;D a tek onda Honda CB 750a-1969. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan a na oba tocka, opet Honda (Gold Wing)... mislim, al' provjericu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 25, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo pitanje? Koji motor i koje godine je PRVI imao disk kocnicu kao standardnu opremu??? Honda CB 750a-1969. Nije bas da pratim, ali zar nije imao davno pre toga ovaj Vinsent disk kocnicu? Gresim li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 25, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo pitanje? Koji motor i koje godine je PRVI imao disk kocnicu kao standardnu opremu??? Nije mi vrag dao mira pa sam se sjetio da sam u oldtimer katalogu vidio jedan drugi motor , koji nije bio naveden u " internet kvizu" Dakle : Prva MV AGUSTA 600 - 1967.kao prototip ,1968. do 1971. serijski dva diska napred a tek onda Honda CB 750a-1969. Nije bas da pratim, ali zar nije imao davno pre toga ovaj Vinsent disk kocnicu? Gresim li? Grešiš , Vincent je bio poznat po brzim motorima i slabim kočnicama , a napred je imao dva simplex vanjska doboša . Ovo na slici je takva izvedba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi vrag dao mira pa sam se sjetio da sam u oldtimer katalogu vidio jedan drugi motor , koji nije bio naveden u " internet kvizu" Dakle : Prva MV AGUSTA 600 - 1967.kao prototip ,1968. do 1971. serijski dva diska napred ;D a tek onda Honda CB 750a-1969. E, nije... Disk kocnica je MNOGO starija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Decembar 25, 2007 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan # ajmo malo motosporta# da nije neka Bimota ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...