Saler 1571 Napisano Januar 7, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Izvini nisam te razumeo.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 7, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan http://dakar.rs/izvestaj.html ja to ne bih nazvao odustajanje, vec ih je samo izdao auto... steta u svakom slucaju "Negde na devedeset petom kilometru od starta naišli smo na dinu visoku do 150 metara koju, iz nekoliko pokušaja nismo mogli da savladamo. Motor je počeo da gubi snagu, dok kasnije nije počeo da lupa, tu je stao i posle nismo mogli da ga upalimo." Ja ne bi rekao da ih je izdao auto. Platili su danak neiskustvu. Nagodinu ce biti bolje. Kontaktira li tko sa Sagmajsterom? Ima li Hrvatska svog učesnika u reliju? Prošle godine je bila jedna auto ekipa, nažalost sa sličnim uspehom kao i kraljevčani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6406 Napisano Januar 7, 2013 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://dakar.rs/izvestaj.html ja to ne bih nazvao odustajanje, vec ih je samo izdao auto... steta u svakom slucaju "Negde na devedeset petom kilometru od starta naišli smo na dinu visoku do 150 metara koju, iz nekoliko pokušaja nismo mogli da savladamo. Motor je počeo da gubi snagu, dok kasnije nije počeo da lupa, tu je stao i posle nismo mogli da ga upalimo." Ja ne bi rekao da ih je izdao auto. Platili su danak neiskustvu. Nagodinu ce biti bolje. Kako ih nije izdao kad se konstantno pregrevao i na kraju zbog toga crkao. Pa dzipovi koji voze turiste po pustinji u Tunisu su tako modifikovani da ne mogu da se pregreju ma kako ih vozili, a kamo li vozila spremljena za Dakar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan http://dakar.rs/izvestaj.html ja to ne bih nazvao odustajanje, vec ih je samo izdao auto... steta u svakom slucaju "Negde na devedeset petom kilometru od starta naišli smo na dinu visoku do 150 metara koju, iz nekoliko pokušaja nismo mogli da savladamo. Motor je počeo da gubi snagu, dok kasnije nije počeo da lupa, tu je stao i posle nismo mogli da ga upalimo." Ja ne bi rekao da ih je izdao auto. Platili su danak neiskustvu. Nagodinu ce biti bolje. Šteta za Kraljevčane Najverovatnije je i prevrtanje doprinelo kvaru na motoru. Ne verujem da je nakon prevrtanja sve išlo kao da se ništa nije desilo i da je iz čista mira rikn'o! Šta da se radi, bitno da nisu povređeni a Dakara će biti još puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 7, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne varam i prethodni dan su se zalili na visoku temperaturu.... Sto se Gabora evo citata sa fejsa: "Dakar 2013: upravo sam pricao sa Gaborom, kaze da sve ide po planu, i da uziva u onome sto radi. Motor mu dobro funkcionise, atmosfera je odlicna. Svako vece cu pisati, odmah posle naseg razgovora. Richard" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 7, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Ako ti nije teško kopiraj nam Ričijeve komentare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ricard je mladji sin Gabora (mozda neko nezna) , takodje vozi moto-cross u klasi MX 2 . Mozda jednog dana nasledi i u Dakar-u oca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 7, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo link za stranicu za sve one koji imaju fejs, a mislim da cak i oni koji nemaju mogu da prate sta se tamo pise. Ricard je taj koji izvestava na toj stranici. https://www.facebook.com/pages/Dakar-Srbija-Dakar-Serbia/384337665202?ref=stream Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li Hrvatska svog učesnika u reliju? Prošle godine je bila jedna auto ekipa, nažalost sa sličnim uspehom kao i kraljevčani. Prosle godine bila, ove godine nista. ...Curic je vozio prosle godine i nada se da ce uspjeti pripremiti financije i automobil za Dakar 2014. Napadali su dinu visoku 150 metara s pregrijanim automobilom par puta i nisu je uspjeli preci. Zelja i neiskustvo ih je poslala kuci. Dakar nije motokros trka, vozi se danima i taktiziranje i priprema vozila za visednevno maltretiranje je sastavni dio natjecanja. Drago mi je za Sagmajstera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 7, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan He, izgleda da su trebali tebe povesti za savjetnika..pretpostavljam da su oni posli u dugim gacama u onu vrucinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li Hrvatska svog učesnika u reliju? Prošle godine je bila jedna auto ekipa, nažalost sa sličnim uspehom kao i kraljevčani. Prosle godine bila, ove godine nista. ...Curic je vozio prosle godine i nada se da ce uspjeti pripremiti financije i automobil za Dakar 2014. Napadali su dinu visoku 150 metara s pregrijanim automobilom par puta i nisu je uspjeli preci. Zelja i neiskustvo ih je poslala kuci. Dakar nije motokros trka, vozi se danima i taktiziranje i priprema vozila za visednevno maltretiranje je sastavni dio natjecanja. Drago mi je za Sagmajstera. Jok ja mislim da je presudio srpski inat ! to je bila varijanta da su probali par puta i nisu uspeli a onda je usledila ona nasa cuvena recenica " ma imam da te predjem pa makar ti klipove na auspuh isterao" i tako i bi salu na stranu , zao mi je nase ekipe bas su imali zelju i volju da stignu dao kraja . Ali se nadam da ih ovo nece obeshrabriti i da ce sledece godine da razvale ! I gaboru prve godine otkazali pa ipak nije odustao ! I nas Stavnovnik razvaljuje , na trecoj etapi WP 1 prosao kao 36-ti , Gabor ga jos nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan He, izgleda da su trebali tebe povesti za savjetnika..pretpostavljam da su oni posli u dugim gacama u onu vrucinu. Vjerovatno dobro pretpostavljas. ...zaboravi sto sam rekao, auto je kriv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stanovnik prosao WP3 38. Gabor prosao WP2 76. Ide odlicno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 7, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je kad nema naređenje od sponzora da mora da ganja rezultat kao prošle godine. Nema presinga pa može opuštenije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.dakartracker.com/index.php?country=NLD&order=WP%202 evo link za praćenje,precizniji je od zvaničnog 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.freeintertv.com/view/id-3112/1-1-0-3 evo link za france 4 ,uključite se u 18,40, sledi 1 sat reportaže sa današnje etape 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://www.dakartracker.com/index.php?country=NLD&order=WP%202 evo link za praćenje,precizniji je od zvaničnog Ja pratim ovdje: http://trackingdakar.nl/index.php?track=25,109 Pregledan je. Ako im je vjerovati Gabor prosao polovicu WP4 73. Stanovnik na WP6 trenutno 37. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Januar 7, 2013 Ol' dirty bastard, 617 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice nasih u Opelu, oni su kupili taj dzip koji je vec vozen na reliju i repriran je.Da li je moguce da su prevareni? Da nije bas sve sredjeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 7, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Da mu nisu mozda na granici sa milion km skinuli na par hiljada ? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gabor 80-ti sa 32:37 zaostatka na wp4 p.s. valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4420 Napisano Januar 7, 2013 Svrati cesto, 3544 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 79 na wp5 40.51 Stanovnik na wp7 25 -18.46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 7, 2013 (promenjeno) Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 79-ti na wp5 al ste brzi Promenio Januar 7, 2013 član aspirinikus 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stiga o je i Gabor do cilja 81. za sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Stage 3 overall Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 7, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ide izvestaj na Eurosportu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...