PECA BMW 1121 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi deluje skroz zanimljivo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan :staa2: Boles' ,jedino mi s ne svidjaju oni malecni filtercici.Ako krene u offroad trebace mu 'vako nesto kamionski filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce mu konjaza u off road voznji, nema gusenice pa da moze to da prenese na podlogu, ovo je cisto izdrkavanje.... ali ko OK izgleda. Profi KIT! Zao mi je sto je video CRN i ne vidi se nista, ni zvuka ni voznje..... ako ima jos neki link postavite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 733 Napisano Novembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 733 Napisano Novembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.guzzitech.com/forum/167/9087.html neki detalji.....i kosta 8000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 708 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Sto neko rece , sta ce to GS-u ?? A ovo mi se vec svida , 200 konjskih snaga .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...