fanky 1011 Napisano Novembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc, otisla mi prirubnica pa vucem fals vazduh, ako neko od vas bagre zna gde mogu naci ovo bio bih mu neizmerno zahvalan, postavio sam i temu u Garazi, vece su sanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan u kom smislu otisla? sa slike ne vidim najjasnije na kom delu je otisla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 13, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan u kom smislu otisla? sa slike ne vidim najjasnije na kom delu je otisla? Ne razumem kako ne vidis da je ispucala po sredini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Novembar 13, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod ovlascenih za yamahu, ili u krsu moto klinike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja skinuo prirubnicu a uz Daretovu pomoc sam pronasao drugu, to jest Dare mi nasao, spolja izgleda jadno dok iznutra ne bas toliko lose al kad stavimo bolju videcemo kako ce se karburator ponasati, da li ce imati velike oscilacije u radu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Novembar 13, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Super Fanky, sredjujemo se za novu sezonu, bice dosta predjenih km u 2013 god javi sta je bilo kada namontirate i kresnete masinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...