PECA BMW 1121 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Posto ima se agregat za delimicniom vodenim hladjenjem za sad dobro pokazao ,kao sto se i suskalo krece da se ugradjuje i u ostalu R seriju . Izgleda da ce RT , RS , ST , S i R ugledati svetlost dana ali najavljuje se i HP verzija .. Ne ostaje nam nista drugo nego da cekamo i vidimo dali su takve tvrdnje laz ili istina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 12, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda opako,nema šta.Agregat je dobio još snage(koje naravno nikada nije na odmet),ali bi voleo da vidim kako su pospešili vozne osobine,jer lično ni na aktuelni model nemam nikakvih zamerki. Svaka čast Peco,ti si nam najbolji izvor informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 12, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je ovo samo neka Wunderlich studija RT-a. Ne sumnjam da se BMW zestoko bacio na posao, ali za sada je ovo samo Photoshop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 12, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Lalajko,ali ako se R već vozi ni RT nije daleko,samo dodaju oklop,malo izmene prenosne odnose i eto ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Bice to dobar moped..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 28, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne baš kao K-29. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 2, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj s'preda pljunuti Strom ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200EJ nesto novo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Decembar 6, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je tek prava montaža.Pogledajte sedište(od R 1150 GS-a) ne mestu gde se spaja sa rezervoarom,nisu se čak ni potrudili da ga prefarbaju. Ali ideja je zanimljiva,moram priznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Pravili GS pa na pola posla resili da naprave pravi motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da nevolemo svi plavuse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinobus 75 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 16 postova Motocikl: bmw r 75 - 1974,Honda 750 - 1994 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ovde pisete i o GS-u.Kakav je GS ne znam ali za mene RT predstavlja pravo BMW shvatanje voznje i uzivanja u njoj.Steta sto nisam nikada mogao da ga imam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ovde pisete i o GS-u.Kakav je GS ne znam ali za mene RT predstavlja pravo BMW shvatanje voznje i uzivanja u njoj.Steta sto nisam nikada mogao da ga imam. pa to je otprilike shvatanje svih vozača kada pređu na BMW.......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kad sednes na GS-a posle na RT gledas kao na gradski autobus. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Decembar 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Složiću se sa Šinobusom. Ja sam dugo vremena skupljao novac za nov GSA-a,jer sam prethodno par puta imao priliku da ga provozam,i želeo ga neizmerno. Mislio sam ,kupim ga novog i završio sam sa kupovinom motora za dugo,dugo vremena. O RT-u da priznam nisam nikada ni razmišljao,jer je kao nov čak i skuplji od GSA-a. Na kraju prošle godine izleti mi povoljno RT,koji nikada nisam ni sanjao da ću voziti. Kupim ga sa idejom da ga vozim jednu sezonu,na kraju prodam i nešto još i zaradim. Međutim sada posle 18.500 km provedenih na njemu ne pada mi na pamet da ga menjam, i moja žena ima isto mišljenje(koje je u stvari mnogo bitnije od mog ). Nemam ništa protiv GS-a,ipak je to bio dugo moj motor snova(i dalje se ponekad,kada ga vidim probudi želja da ga imam)ali udobnost i lakoća vožnje RT-a me kupila. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 21, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Posto u prici o vodenom RT-u ima novih momenata, (skoro) sav off iz ove teme je ociscen. A taj novi momenat... http://www.motomag.com/spip.php?page=diapo&id_article=15663&id_document=54413&image=Spy-shot-R1200-RT-liquide-vue-arriere&compteur=3#ancrealbum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladensky 16 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Suzuki Burgman AN400 K7 Prijavi odgovor kao problematičan U zadnjem Motopulsu sam čitao o ovom novom BMW. Ima potpun opis agregata i samog motora. Novina je što usis i izduv ne idu više horizontalno već vertikalno. Tako su jedino mogli sve da uklope da funkcioniše. Inače je na agregatu i menjaču sve novo, kardan isto nije više na desnoj nego je na levoj strani. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200EJ nesto novo ? EJ = E Jebiga... Nemaju više šta da izmisle, a da ne počnu da liče na japance... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200EJ nesto novo ? EJ = E Jebiga... Nemaju više šta da izmisle, a da ne počnu da liče na japance... pa da ti kazem i jesi u pravu .. gledaju da ne lice jedni na druge i tu su zarobljeni dizajnom . Ili lici na neki vec postojeci ili neki futuristicki dizajn koji je ljudima "preteran" ili su skepticni .. nama ostaje samo da se vozimo pa sta god naprave i bilo koja da je marka u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 19, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala što si postavio ovaj link ali ipak im je kamuflaža uspela, dizajn je totalno sakriven. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 20, 2013 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200EJ nesto novo ? EJ = E Jebiga... Nemaju više šta da izmisle, a da ne počnu da liče na japance... pa da ti kazem i jesi u pravu .. gledaju da ne lice jedni na druge i tu su zarobljeni dizajnom . Ili lici na neki vec postojeci ili neki futuristicki dizajn koji je ljudima "preteran" ili su skepticni .. nama ostaje samo da se vozimo pa sta god naprave i bilo koja da je marka u pitanju Nemaju oni na koga da liče, oni si klasa i rasa za sebe. Sami prave klase i sami se u njih stavljaju. Ostalima JAAAAKO teško uspijeva da se postave tamo gdje je BMW. Ne kažem sad da je BMW najbolji, ali ono što rade ponekad je stvarno :lud: . A definitivno jesu najskuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Maj 6, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 28, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kontrolna tabla od K 1600, ništa novo. Samo su rukohvati sada izliveni i nema mogućnosti podešavanja sa turatech dodatcima, tako bar izgleda na prvi podled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...