Limenko 132 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Leeeeepo! Sad ste mi zadali temu za razmišljanje. Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Lepo smisljano, jos lepse odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 13, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan I ja da se ponovim i ovde .... fantastično napisano, slike čarobne!!! Ja oduševljena! Već vam rekoh i uživo... Veliki pozdrav ekipi koja je sa nama podelila utiske sa ovog putovanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...