svestenik 193 Napisano Novembar 15, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Garmin je nesumljivo najbolji, ali ovi zastupnici za Srbiju su dopustili sebi tu bruku(oni prave mape za nas) da su negde Gugl mape bolje od njihovog softvera Postavlja se pitanje finansijske isplativosti za zastupnike u Srbiji, jer neko treba da pokrije troskove mapiranja a kvalitet mapa je direktno povezan sa tim koliko ce se para dati na projekat mapiranja drzave. Maleno je ovo trziste da bi se nekom isplatilo dati ozbiljnije pare na izradu mapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Novembar 15, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Za GARMIN. Da li kod nas vaze uslovi kao u EU. Damo uredjaj u kvaru i doplatimo za refurbished. Ali ISTI model i CENA kao u EU!? Ili kod nas ide specijalna cena za nebeski narod kao i uvek? Pitam jer mi ZUMO 550 u kvaru, a imam i touratech nosac i sve, pa ne bih sad sve da menjam za LM seriju koja je stvarno dobra sprava. Na žalost, zumo 550 nije moguće dobiti u Srbiji iz tehničkih razloga. Pa ni u varijanti Fixed Rate Repair (FRR). Za zumo 550 (ispravan ili neispravan nebitno) trenutno kroz Garmin FRR se može dobiti samo zumo 350LM uz doplatu od 29.850,00 RSD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Novembar 15, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce ovde biti zabavno :Mina: Ispričana priča. Više puta. Nema razloga upuštati se u to ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Novembar 15, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam imao Nokiu 5800XM, koristio sam je i kao navigaciju. Imao instaliran Garmin Mobile na koji sam bio apsolutno zadovoljan. U autu sam prvo koristio vakumski drzac a onda sam shvatio da mi ni on nije potreban jer sam nasao idealno mesto na instrument tabli za telefon. Jedino je postao problem sa mapama, jer su se teze nalazile za iGo, ali kad se nadju tacne su i dovoljno detaljne. A sto se motora tice, mislim da nema potrebe za raznoraznim drzacima i navigacijama za spoljasnju upotrebu. Tako kazem jer nemam para za bacanje i kupovanje skupih moto navigacija. Ja sam to resio vrlo prosto. Istu tu nokiju ubacim u tank torbu koja je providna sa gornje strane. Tako da se ekran najnormalnije vidi a cak i touch radi bez problema. Imao sam i neku mini Bluetooth slusku koju stavim ispod kacige tako uopste ne mora da se gleda u telefon, a i ako vas kisa uhvati ne morate da brinete o telefonu jer ne moze da se pokvasi u torbi. Probajte... Probao. Ne fala. Taj dan u Beogradu ću pamtiti duuuugooo... Sunce blješti, ništa se ne vidi. Touch sa rukavicama - nemoguća mislija. Gde god je bilo kritično za pogledati raskrsnicu, morao sam da zaklanjam sunce rukom. A kada sam hteo da zumiram (+/- nebitno) morao sam da skinem rukavicu i da izvadim uređaj iz tank torbe. Jedino što se čulo kroz slušalicu, slažem se. Ali sam je izgubio na žalost negde na Fruškoj Gori u travi. Ispala mi dok sam sedeo na motoru u po bela dana. Sišao sa motora ali su je izgleda već mravi pokupili jer je u zemlju propala. Sat vremena sam travku po travku pretraživao i nisam je našao. Neverovatno. Ko voli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 30, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre šta bi? jesi li našo nešto, ili su još u potrazi? pitam zato što i meni treba nešto obično, pa ako si nešto pazario ili suzio izbor, javljaj, pa da razmatramo u onosu na ovo što sam ja odabrao za uži izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano April 26, 2013 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Posle svega, kupio sam Becker Z100. Platio jesam, ali vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...