SHONED 022 7 Napisano Novembar 25, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juce je porodica i prijatelji davala godisnji pomen Doci!Prosla je godina dana od kako nas je napustio Doca!pozdrav prijatelju i siroki putevi nebeski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja.Lepo je sto si se setio Doce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Februar 12, 2008 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi nedostaje ,sta reci drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Februar 12, 2008 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mi nedostaje ,sta drugo reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Mart 8, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bas nedostajes, vecna ti slava druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 23, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan komsija je bio pravi majstor, zauvek ce ostati u nasim srcima, hvala za tolko besplatnih saveta i pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pratim dogadjanja u Srpskom moto svetu i putem Bjbikers sajta i s vremena na vreme pogledam sa strahom i ovu nasu "crnu hroniku". Danas sam video da su drugovi naseg velikog prijatelja DOTCHE se setili i pomen objavili. Pridruzujem se sa recima......... "prijatelju hvala ti na zajednickim trenutcima koje smo proveli na raznim moto trkama po Srbiji..........postovao sam te kao i svakog drugog takmicara, slagali smo se u mnogome sta treba uraditi u moto sportu......ostao si u vecnoj uspomeni kao posten takmicar sa viteskim manirima...........neka ti je vecna slava i hvala !" od tvog prijatelja........bivseg gen. sekretara moto federacije Srbije.......sada motordzije na privremenom radu u Africi......putuj nebeskim stazama..... S'postovanjem..... Marokanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...