djokovac 0 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Raska Motocikl: Honda Hornet 600S Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam KL500tengaj,zadnje 2god vozim hornet s,.Pa se sada dvoumim izmedju TA650ili XT660R Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 9, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno. cuo sam za klr 650 tengai i samo za kle 500 Honda Africa Twin proud rider! hello from Banja Luka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Novembar 10, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi sta si planirao sa njim, mislim da je TA bolje resenje zbog dva cilindra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Novembar 18, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan I moj gas za TA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 18, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a zasta ti treba motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa treba mu da ga tera 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Novembar 18, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uvek za enduro/cross tako da moj glas ide za xt 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Komatovicu, guras nos gde ti nije mesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djokovac 0 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Raska Motocikl: Honda Hornet 600S Prijavi odgovor kao problematičan Zivim izmedju dveju planina, Golije i Kopaonika... pa sam mislio da je bolje kupiti xt660r? jer je jeftinija za odrzavanje... i nema vecih problema sto se tice kvarova i tako nesto......? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Stevan B sa foruma, mozda zeli da proda svoju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Komatovicu, guras nos gde ti nije mesto Ni meni nije jasno sta on tu pametuje. Bolje da ide u Glindzu i da gleda svoja posla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne planiras da ides cesce na neke duze ture, na tvom mestu bih bez razmisljanja uzeo XT660R. Na sjajnoj si poziciji da u krugu od 100km mozes da se vozis narednih par godina i da ne prodjes sve. Offtopic: Svaki vikend se ostrim za Glinaru i svaki vikend me bez izuzetka uzjasu za posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan XT ima potpuno lud agregat, uvek je zabavan za voznju. Cak i sa svojih 50tak konja nikad snage ne nedostaje. Isti agregat je u mojoj Apriliji i ja sam skroz odusevljen! ^^ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...