Dzony 1 Napisano Novembar 24, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o zutoj boji za FZ6 Fazer?PS Motor na slici je farban u paint-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1833 Napisano Novembar 24, 2007 Drug član, 855 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan pa cudno neznam ni ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 24, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zuta je ok ... Al ovde je mnogo drecavo !!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Novembar 24, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si za "drecavo",ali trebalo bi da bude Yamaha zuta sa karakteristicnim sarama: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 24, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj U pravu si za "drecavo",ali trebalo bi da bude Yamaha zuta sa karakteristicnim sarama: da u ovoj nijansi je ok ...... u onoj gore" drecavoj" si uocljiv ... samo ta :DkO!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 24, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju "gej je ok" zute i "yamaha zute" poprilicna je razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 25, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bolje mu pashu neke tamnije boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 25, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Preterano... Malo je tu plastike za experiment, nema mesta za onu šaru da je smiri...ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 25, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sasvim ok... U stvarnosti manje bode oci nego na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Novembar 25, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Izmedju "gej je ok" zute i "yamaha zute" poprilicna je razlika Ispod slika sam napisao:"Motor na slici je farban u paint-u" iz tog razloga je "gej je ok" zuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan O5 si poludeo...a,Dzoni? Mojne se stresirash s'tu zzutu...nego ako ti je do promene a ti promeni ceo bike. Ionako necesh nikom moci da objasnish kako i zashto i zbog chega si farbao motor. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Novembar 27, 2007 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Ja mog moram da ofarbam preko zime, i ozbiljno se razmisljam kako i u sta.. Ako ti je crn ram i agregat, kao na slici, onda ce zuta sigurno lepo da legne, ali ako je metalik ram, kao na ovom FZ6N-u, onda mi se i ne dopada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neda 1 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos davno, pre nego sto sam kupila prvi motor, sam znala da ce jednog dana pasti Fazer... sanjala sam o zutom. Medjutim, takav je izasao poslednji put 2002. godine. Pa valjda ce ga serijski ponovo napraviti uskoro? Ne mislis valjda da prefarbas svoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad moze Transalp da ima narandzaste felne, moze i FZ da bude zut ;D Bitno da se tebi svidja, ja te podrzavam. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sta ti je djony nova masina i ti bi promenu nisi valjda skliznuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Gej je OK ;D , ako ces zuti motorin kupi Pegaso, ima serijska zuta boja i neces vise zvucat kao fen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...