Jump to content

Moto Zajednica

KAZNENI POENI ZA VOZACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 45 postova

Jel neko gledao vesti...???

Najavili su kaznene bodove za saobracajne prekrsaje.Naj vazniji momenat u celoj prici je da prekoracenje brzine od 100% donosi 7 kaznenih bodova koji vas automatski vode na drustveno koristan rad. Prekoraciti motorom brzinu od 80 km/h nije neki problem 2x80=160 = ode dozvola + drustveno koristan "dobrovoljni rad"

A.a JEL VAM SE SVIDJA ???? ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 45 postova

Pratimo zapad i njihove zakone a za plate pratimo mog dedu.Dokle ce ovako ko bi mogao znati.

tvoj deda je imao bolje prihode :D :D :D

Da ,da tuzno ali istinito (neznam dal da ubacujem smajlije neznam kolko je smesno) :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• Svrati ponekad, 185 postova
  • Motocikl: XL 1000 V

Koliko ja znam to je predlog zakona koji treba do prodje skupstinsku proceduru, pa kad se izglasa stupa na snagu.Jedino ako nije nesto novo :)

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

I ja sam ZA u potpunosti. Mislim da ce takav zakon da prouzrokuje i lavinu promene zakona o registracijama i ostalim sferama saobracaja. Vazno da se promene desavaju, bolje nego da sedimo skrstenih ruku.

• U prolazu, 59 postova

kako bilo,mozda vam se to cini trenutno lose,ali ce sigurno sa vremenom donijeti jednu novu "kulturu voznje" gdje ce se sigurno smanjiti broj nesreca

slazem se sa sasom!

i ne moze svako da vozi, tako da bi trebalo oduzimati dozvole nesavesnim i nesposobnim vozacima

• U prolazu, 45 postova

kako bilo,mozda vam se to cini trenutno lose,ali ce sigurno sa vremenom donijeti jednu novu "kulturu voznje" gdje ce se sigurno smanjiti broj nesreca

Ma razumem ja sve ali evo napisi nam kojom brzinom vozis recimo Beograd Novi Sad....... Nema sanse da vozis 80??? koliko je dozvoljeno.

Za mene je kultura voznje da nevozis pijan ne pretices u krivini i td. Ali siguran sam da niko od motociklista ne postuje ogranicenje!!!!!!!!!!!!!!!

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Ma razumem ja sve ali evo napisi nam kojom brzinom vozis recimo Beograd Novi Sad....... Nema sanse da vozis 80??? koliko je dozvoljeno.

Za mene je kultura voznje da nevozis pijan ne pretices u krivini i td. Ali siguran sam da niko od motociklista ne postuje ogranicenje!!!!!!!!!!!!!!!

Pa ako mislis na stari put onda zbog stanja u kom je put (citaj : rupa, RUPA, rupa, RUPA, rupa, RUPA, RUPA...) motor ni ne mozes voziti nesto brze od tih 80km/h.

A ako mislis na auto put onda mozes bez problema da vozis 120km/h

;)

• Svrati ponekad, 272 postova

E ne da vozim 60 ni kamion,a kamoli auto ili ne daj Boze motor.

Samo su mi isterali pare za jamere (cekam da stignu pa montiram na vecinu vozila).

A motorom nisam ni dosad stajao ,a mator sam da menjam navike,mada ko zna sa godinma mozda prejebem i fantoma sa Slavije.

A neki dan sam kupio Saaba od 205ks i planriam da ga tjuniram na preko 300 ks,zasad ide 240 kmh,i nije nesto,ali uradicemo ga.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

E ne da vozim 60 ni kamion,a kamoli auto ili ne daj Boze motor.Samo su mi isterali pare za jamere (cekam da stignu pa montiram na vecinu vozila).

A motorom nisam ni dosad stajao ,a mator sam da menjam navike,mada ko zna sa godinma mozda prejebem i fantoma sa Slavije.

A neki dan sam kupio Saaba od 205ks i planriam da ga tjuniram na preko 300 ks,zasad ide 240 kmh,i nije nesto,ali uradicemo ga.

...šta ti je duh omladine... Uvek spremni za promene i akciju!!! ;D :D

Guest Cubric

Mene ce najgore pogoditi te kazne za prekoracenje, jbg. Ali koliko sam ja cuo, takodje ce se pod "bezobraznom" voznjom (ili kako vec) smatrati i ubacivanje ispred drugih vozila na semaforu (dosta nekih kaznenih bodov u pm). Voleo bih da sam pogresno cuo.

• Drug član, 2245 postova

pod "bezobraznom" voznjom (ili kako vec) smatrati i ubacivanje ispred drugih vozila na semaforu (dosta nekih kaznenih bodov u pm).

e ovo je totalno govno! Taj zakon vazi u npr. Svabinom Micigenu. Preteknes 3 automobila koji stoje na semaforu i stanes prvi (sve to uradis brzinom od 5kmh) i SVI, ali SVI te gledaju kao dusevnog bolesnika. Pandur te ne gleda - pise ti kaznu odmah. Ni mnoge saobracajno kulturnije zemlje od nase (FR, ITA...) ne primenjuju ovu glupost nego tip koji je prvi na semaforu, stane 2,3 metra dalje od zebre da bi, ako neko naidje motorom, stao ispred njega. Eee, dje smo mi a dje je Evropa...

• Drug član, 1414 postova

A zasto mi sebe uvek gledamo kao divlje, necivilizovane balkance, kao da je najnize mesto uvek rezevisano za nas! Uvek potcenjujemo sami sebe, a ocekujemo da nas drugi ne potcenjuju ??? Sta mislite, da je ta "Jevropa" pala sa marsa, da su oni neko cudo nevidjeno?

A sto mi ne bismo po necemu bili ispred, a ne da se stalno uporedjujemo sa njima gledajuci im u ledja. Sta mislite, kako su oni to, postali "kulturni". Pa iskljucivo tim i takvim rigoroznim zakonima, inace bi bili i gori od nas. Ne treba imati kompleks nize vrednosti.

Kao sto je nama krivo sto ne mozemo na semaforu da preteknem kolonu, tako je i nekom automobilisti "krivo" sto ne moze da ucini isto i eto belaja. Kultura voznje se stice samo i iskljucivo zakonom, dok isti nije postojao i u Americi je bio cuven "divlji zapad" :)

• U prolazu, 45 postova

Slazem se ja i sa stavom da je ok stroziji zakon i da nije.Samo je glupo sto nasa draga zemljica donosi zakone od pozadi, prvo one naj ne bitije (al da strasno deluju), samo da niko ne bi razmisljao o tome u kojim smo govnima.

Na taj nacin ne da necemo prici evropi nego ce samo da nam se smeju jer i imaju cemu !!!!!

Prosecna plata 28.000 a preticanje po punoj 50.000+ dozvola. Bizarno ???

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: YamahaTDM850

pod "bezobraznom" voznjom (ili kako vec) smatrati i ubacivanje ispred drugih vozila na semaforu (dosta nekih kaznenih bodov u pm).

e ovo je totalno govno! Taj zakon vazi u npr. Svabinom Micigenu. Preteknes 3 automobila koji stoje na semaforu i stanes prvi (sve to uradis brzinom od 5kmh) i SVI, ali SVI te gledaju kao dusevnog bolesnika. Pandur te ne gleda - pise ti kaznu odmah. Ni mnoge saobracajno kulturnije zemlje od nase (FR, ITA...) ne primenjuju ovu glupost nego tip koji je prvi na semaforu, stane 2,3 metra dalje od zebre da bi, ako neko naidje motorom, stao ispred njega. Eee, dje smo mi a dje je Evropa...

A mene u auto skoli ucili : "na semaforu  pridji prednjim tockom do bele crte" ! :o ::):P :-\ ;D

• Svrati ponekad, 113 postova

Sinoc sam u kafani pricao sa poznanikom saobracajcem kaze da su vec dobili blokove . Kaze jos da pocinje sa primenom od 1.1.2008.

Nema greske !!!

batice i ja sam saobracajac ali te blokove jos video nisam. mozda su ih po bg podelili ranije ali ne verujem. ipak bi to trebalo da prodje skupstinu. ali kod nas je sve moguce

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja