Alex_91 11 Napisano Novembar 4, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM SLEDECE DELOVE: -FAR -Prednja desna plastika (izmedju korita i prednje maske) -Blatobran -Unutrasnja plastika oko satova koja se zavrsava ispod kormana -Maska (vizir moze a i ne mora) -desni nogostup(fabricki crni sa debelom gumom Kupio bih komplet prednji oklop sa blatobranom i farom ukoliko napravimo neku realnu cenu..... u odnosu na kupovinu deo po deo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam celu na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 4, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan -Prednja desna plastika (izmedju korita i prednje maske) - Imam i original i poliester -Blatobran - imam prednji deo blatobrana koji uglavnom puca -Unutrasnja plastika oko satova koja se zavrsava ispod kormana - imam od poliestera, ista kao original potpuno -Maska (vizir moze a i ne mora) - imam original popravljanu i od poliestera novu Inace imam i ceo komplet plastika i originalnih i od poliestera osim repa, far nemam. Ako te interesuje mozes me kontaktirati na 065/8230-921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...