SpaleKG 298 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zatamljen vizir za Hondu CBR f4i, dubble bubble, turing ili sta vec ima, u korektnom stanju. Ako neko ima fabricki (isto stanje), za neku normalnu cenu, kupio bih i njega (da se nadje). Kontakt telefon 065/301-2900 P.S. Nemojte mi predlagati da kontaktiram Ivana, vec sam zvao coveka dva puta i slao mu tri SMS-a ali izgleda da ima toliko posla da ne moze da nadje vremena i posalje mi sliku vizira kakav moze da mi napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Novembar 4, 2012 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre nekih desetak dana kupio vizir od Ivana, doduse ne za taj model, ali pricali smo jedno 15-tak min. i covek mi je poslao desetak slika u medjuvremenu na mejl tako da sam lako odlucio, preporucujem ti Ivana, sigurno zavrsava posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Vizir-za-noviji-R-honda-3325555-oglas.htm Ne znam od koje je honde, ali je u ekstra stanju, naravno fabricki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, video sam, nije za CBR, bar nije za f4i, mozda za neki stariji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Originalni se vise ne trazi, samo povisen, zatamljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pokusam jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...