Jump to content

Moto Zajednica

honda cbr 1100 xx ili suzuki hayabusa ili yamaha FJR 1300 ????

Recommended Posts

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system

Probao FJR i Busu, a XX-a vozim. Dugo sam tražio motor koji mi odgovara u svemu i to je XX. Busa mi je predivlja i preniski položaj volana, dok koncepcija FJR-a je ipak drugačija od ova druga dva. No ako želiš udoban, brz i komotan touring motor onda je to FJR. Jedino kažu da jako grije vozačevo sjedalo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

XX je cudo. Lako se vozi,ekstra kocnice,udoban,brz. Moj favorit. Jedina mana veliki iznos registracije >:(

A FJR i Busu ćeš registrovati za manje para  ;D ;D ;D

XX za manje novca pruža mnogo više od konkurenata,iznenađujuće dobro se većina vozača ( viših od 175,pa do...nije bitno ) lako smjesti i prilagodi ovom modelu.

Šta znači konstatacija da  FJR ima mnogo dodatne opreme? Koliko znam za kofere bi trebalo doplatiti  ;D ,a novije verzije sa bogatijom opremom su preskupe.

Busa se mnogo lakše vozi nego što be se moglo pretpostaviti,gledajući siluetu i performanse."Radno mjesto vozača" je odlično,a da li je lijepa ili ne...nije ni važno.Sigurno je da bi za njeno održavanje trebalo izdvojiti više novca ( jede gume,lanac... ???i )

Ma ...kupi  ZX 12 R...bićeš prijatno iznenađen :D :D :D

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Probao FJR i Busu, a XX-a vozim. Dugo sam tražio motor koji mi odgovara u svemu i to je XX. Busa mi je predivlja i preniski položaj volana, dok koncepcija FJR-a je ipak drugačija od ova druga dva. No ako želiš udoban, brz i komotan touring motor onda je to FJR. Jedino kažu da jako grije vozačevo sjedalo.

Kazu da je to ispravljeno sa modelom 2006.

• Svrati ponekad, 229 postova

pa ja nisam bio za neka duza putovanja,nemam ni vremena za to niti neku zelju.meni treba motor koji je jak,brz ali opeti udoban za voznju koliko toliko,u svakom slucaju nesto mekse i udobnjije od RR-ova,a najvise mi se svidjaju sport touring motor.

• Zainteresovan, 599 postova

pa ja nisam bio za neka duza putovanja,nemam ni vremena za to niti neku zelju.

Pa lepo,mi se pobismo oko motora da dokazemo cije je ljubimce bolje i sta da ti preporucimo , a ti ... ?? 

E, SAD IMA DA KUPIS JEDAN PA MAKAR .... ;D ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 229 postova

isao bih ja na putovanja,ali ne mogu zbog profesije,nikad ne znam kad cu da radim jer nemam radno vreme,niti mogu da se organizujem za tako nesto.u svakom slucaju cenim vas trud da mi objasnite sta je bolje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja