sparco 149 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan najvise me zanima zbog polovnih urala ko to kome sta znaci il ima neki dedicated sajt za njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.avito.ru/catalog/mototsikly_i_mototehnika-14/moskva-637640?ca_source=gaw&ca_pos=1t1&ca_cid=111578605&ca_agid=1947649787&ca_adid=25709825027&ca_chid=2001415&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=мотоциклы&utm_campaign=NewAvitoMOSCOW 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 813 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuju motori tipa Dnjepar i Ural i imao sam neke ideje za uvoz polovnih iz (Belo)Rusije ali je problem to što ne zadovoljavaju Euro3 normu i ne mogu se cariniti u BiH. Ne znam kakve su tvoje namjere i kakve su procedure oko uvoza u CG. Nadam se da nećeš imati ovih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nit imamo taj problem, nit imamo carinu imedju rusije i nas ima ih po evropi al par komada raspalih totalno, ovo sto valja ljudi ne daju za zivu glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan najvise me zanima zbog polovnih urala ko to kome sta znaci il ima neki dedicated sajt za njih URAL...ajme druze sta ce ti to?taj na opiljke iz masine ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za jednu namjenu kratku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za jednu namjenu kratku aha,e na kratko i nekako ali na duze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bio je prosle godine jedan Ural na prodaju na oglasima, star 3 godine sa sve prikolicom... nije nesto ni skup bio .... Poubav prevoz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e to mi bas od pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ne na ovim oglasima ali ako bi ikako mogao da dodjes od Moskve 500-1500km ka Rostovu i dalje to se kupuje sigurno za par desetina evra, naravno u voznom stanju. Sta sam sve video ni sam ne znam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 31, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ne na ovim oglasima ali ako bi ikako mogao da dodjes od Moskve 500-1500km ka Rostovu i dalje to se kupuje sigurno za par desetina evra, naravno u voznom stanju. Sta sam sve video ni sam ne znam! pa kad ih oni bacaju..sta dalje reci ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ne na ovim oglasima ali ako bi ikako mogao da dodjes od Moskve 500-1500km ka Rostovu i dalje to se kupuje sigurno za par desetina evra, naravno u voznom stanju. Sta sam sve video ni sam ne znam! pa daj detaljnije nesto, svi su iz price nema odjednom na sajtove pa ima , pa nema ovamo no onamo, nije problem otici dje god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ne na ovim oglasima ali ako bi ikako mogao da dodjes od Moskve 500-1500km ka Rostovu i dalje to se kupuje sigurno za par desetina evra, naravno u voznom stanju. Sta sam sve video ni sam ne znam! pa daj detaljnije nesto, svi su iz price nema odjednom na sajtove pa ima , pa nema ovamo no onamo, nije problem otici dje god Vidi ovako, tamo gde sam ja bio, je 700km od moskve, blizi veci grad je Varonjez a sam grad u kome sam ja bio je po Ruskom selo i zove se Vrhnji Mamon, video sam gomile motora i novih koji lice na kineze ali su Ruski i cena im je na primer za coper tipa nekog Princa od 125 do 250 max 500e a polovnih ne znam ni sam. tamo ljudi zive sa mnogo manje para nego u Moskovskoj oblasti. Najvise me iznenadilo sto sam video da se prodaju polovni prikolicari kao bmw ali nije, bez oznaka ali mi lici na bmw u voznom stanju za 300e. Hteo sam da kazem da tamo stvarno ima svega ali da i nije bas lako naci nesto sto bi bar razumeo. Znas pricam sa covekom i ubedjen sam da je motor bmw a on ima papire koje ja ne mogu da protumacuim i tvrdi mi da je u pitanju vaz500. A ja bratre nikada ni cuo za sve to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 813 Napisano Octobar 31, 2012 Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To što liči na BMW bi mogli biti URAL ili DNJEPAR motocikli, oni imaju bokser motore, kardanski prenos i uglavnom su prikoličari. A te prikolice su priča za sebe, vrlo često ih prepravljaju u tovarne prikolice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan i ako je 500 vishe je dnjepr neko ural vaz vs imz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8701 Napisano Novembar 1, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bio je uvoznik sa Palića, Lajoš Brinza, uvozio je ruske motore. Da li se firma zvala Start ili Starter, nešto tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan da i u subotici al sve nove urale a nofi ural je 10 000 eur, mislim malo za ono previse ............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JamesBodnoo7 0 Napisano Novembar 2, 2012 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan evo naleteo slucajno na oglasima ako nesto pomaze http://www.polovniau...1/ural_muravej/ ili ovako nesto malo nase i jeftinije http://www.polovniautomobili.com/oglas2693724/tomos_apn_4_sa_prikolicom/ Promenio Novembar 2, 2012 član JamesBodnoo7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan meni bas treba sidecar a ne motokultivator )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...