Kum_Mixer 117 Napisano Octobar 27, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju odlicni stitnici za noge(kolena) i ruke(laktove). Nikad ne noseni, dobijeni na poklon ali imam bolje. 2 stitnika za noge i 2 za ruke + lepa mrezica u kojoj stoje. Odlicno za zastitu od padova sa motora, rolera, skejta, ili zastita od vetra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1082 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan eto neka idu za 10e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 28, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Nigde ne pise velicina, ja sam ih probao i ok su mi stojali. Inace ja sam 185cm/85kg. Tako da su ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan auu pa to je dzabe Honda Africa Twin proud rider! hello from Banja Luka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 29, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste, ali su meni mali... Ali je suvozačica zadovoljna. Za ove pare, svaka preporuka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Eto onda, jos samo neko da kupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktivno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1082 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Gde stanujes? Ako neodu do vikenda uzecu ih:-) MOZE? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Srpska Crnja, saljem ih postom. Sutra treba jedan kolega sa foruma da mi se javi, ako je odustao saljem tebi. ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1082 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kuci u tome i jeste priblem jer sam na pol. obuci:-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ako ne odu javi se kad dodjes kuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktivno...... Pa zar je moguce da nikome ne trebaju. Aj ljudi, sad ce sneg. Trebace vam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan imam takve iste,i za tu cenu su i vise nego dobri... srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Stitnici prodati, moze da se gasi tema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...