Jation 52 Napisano Octobar 27, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin XRV 750 RD04, ex Yamaha XJ 600 S, ex Kawasaki KLR 650, ex Kawasaki KLE 500, ex Honda NX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Kao novajlija na forumu i u svetu motociklizma, red bi bio da vam se detaljno predstavim. Moje ime je Matija (1990 god.) i od pre par dana sam postao ponosni vlasnik prvog ozbiljnog motora (Honda NX 250). Moje iskustvo sa motorima je mizerno i toga sam svestan, te sam prvenstveno zbog toga postao član foruma, ne bi li dobio koji savet po nekad, odgovor na glupo pitanje i na kraju krajeva kritiku od ozbiljnog i iskusnog vozača. Da bi ste me bolje skapirali, u ovu priču ulazim prilično obazrivo i savesno, znajući da ništa o tome neznam, a u priču me je uvukla ona avanturistička crta, ljubav prema prirodi, asfaltu, putovanjima i mala doza hedonizma za koju verujem da svi vi gajite u sebi... Ove zime polažem po novom zakonu za A2 kategoriju, motor će me čekati u garaži dok budem na sve moguće načine sakupljao saznanja i iskustva a verujem da će mi ovaj forum i ljudi na njemu u tome pomoći. Nadam se da sam na pravom mestu i da su ljudi poput mene dobrodošli članovi. Svaki savet i kritiku prihvatam širom raširenih ruku te se nadam da ću jednog dana postati dobar i iskusan vozač zahvaljujući baš vama. Veliki pozdrav! Jation. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 27, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li možeš da biraš da li ćeš polagati A1 ili A2 (ne bi trebalo), A1 je do 125ccm radne zapremine a A2 je do 35kw snage. A1 ti ne vrši pos'o. Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jation 52 Napisano Octobar 27, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin XRV 750 RD04, ex Yamaha XJ 600 S, ex Kawasaki KLR 650, ex Kawasaki KLE 500, ex Honda NX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pardon! Polažem za A2 zapravo, sad sam prepravio... Još uvek ne mogu da pohvatam novi zakon i da popamtim sve... Eto prve dobronamerne kritike, odnosno skretanja pažnje... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Octobar 27, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u jedan novi vrli svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Octobar 27, 2012 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to misliš 'motor če me čekati u garaži'? Gas breeee:)vozi dokle god možeš, dok je suvo:) evo najavili razvedravanje sledeće nedelje Dobrodošao i puno sretnih i najpre bezbednih kilometara želim. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorannn 14 Napisano Octobar 28, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj zuriti zivot je pred tobom imaces vremena za sve . Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jation 52 Napisano Octobar 28, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin XRV 750 RD04, ex Yamaha XJ 600 S, ex Kawasaki KLR 650, ex Kawasaki KLE 500, ex Honda NX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na toploj dobrodošlici Inače, motor će me čekati u garaži sigurno, ali ne zato što ne želim da ga vozim, nego zato što je donet novi zakon i sada ne postoje L tablice Ali ko zna zašto je to dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 28, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao u svet motociklizma... Drago mi je da vidim da jos uvek ima tako lepo vaspitanih i promisljenih mladih ljudi, a pogotovo sto kao takvi ulaze u svet motora... Svakako, zelim ti srecu na polaganju i da sto pre sednes u sedlo svog gvozdenog konja! Ako ne ove, onda sledece godine na prolece dohvatis makinu i put pod noge... Sto bi neko rekao, samo polako i pun gas... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Octobar 28, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan jako kulturno predstavljanje! puno srece i izabarao si pravo mjesto za sticanje pravih moto znanja. srdacna dobrodoslica. uzivaj Honda Africa Twin proud rider! hello from Banja Luka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 28, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ma, saaaaav je on nama kulturan i fin!!! Salu na stranu, Matija, dobro ti nama dosao i ovde! Znala sam ja jos prosle godine, kad smo sedeli u Prime-u i pricali o motorima, o planovima i svemu... Brzo ces ti da se pridruzis ekipi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...