Phenom 168 Napisano Octobar 27, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan 1990. godiste, prva registracija kod nas 2009. godine. U mom vlasnistvu je od jula prosle god i na meni se vodi. Registrovan do 6.08.2013 Nove prednje i zadnje plocice stavljene na pocetku sezone, rastavljene i ociscene kocione celjusti, pred sezonu ocisceni karburatori, prestelovani ventili, novo ulje u prednjim vilama. Lanac i lancanici dobri. Nov akumulator stavljen pre neka 2 meseca. Otvoren auspuh. Nisam padao sa njega. Sredjivao sam ga estetski jer mi se nije svidela starinska kombinacija boja koja je bila na njemu. Kada sam ga uzeo bila je nabudzena neka odvratna maska od skutera, tako da sam stavio ovu SF masku sa socivima od punta II. Crkao je puz u tocku (20€). Ulje i filter u masini menjani pre 4000km... Cena 1050€ .....zbog hitnosti podložna dogovoru Sve ostale informacije na 064/21 95 652 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 27, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan E pa stvarno lep bajkic,za ove pare.Svaka cast,prelepo je sredjen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan qingqi 200? i neka moja doplata od ...? :Mina: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Octobar 28, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pise gore za sta moze zamena... A i kakav mi je "posao" da sa 500ccm predjem na 200? E pa stvarno lep bajkic,za ove pare.Svaka cast,prelepo je sredjen. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7433 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, jedan od najlepših GSova koji sam ikad video. Srećno sa prodajom. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak, korektna cena! Srecno sa prodajom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Decembar 4, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Kada procitam takve komentare znaci mu puno i znam da sav moj trud oko njega nije bio uzaludan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trosi i koja mu je krajnja? Verujem da ce nekom znaciti i ova informacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10571 Napisano Decembar 4, 2012 Hronični Motociklopata, 7352 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trosi i koja mu je krajnja? Verujem da ce nekom znaciti i ova informacija. ima na internetu kolko oces podataka o GS-u, samo su ljudi lenji da potraze ili neznaju naci 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trosi i koja mu je krajnja? Verujem da ce nekom znaciti i ova informacija. ima na internetu kolko oces podataka o GS-u, samo su ljudi lenji da potraze ili neznaju naci Verujem da su lenji i da neki ne znaju, a ja pitam coveka koji prodaje koliko njegov trosi i koja mu je krajnja, ne pitam uopsteno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Decembar 4, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je napisao biker, ali evo, potrosnja ne prelazi 5 L, a krajnja nije testirana... Ko zeli da testira kolika je nek iskesira pa nek testira do mile volje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7433 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...jel mislio na krajnju brzinu ili cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je napisao biker, ali evo, potrosnja ne prelazi 5 L, a krajnja nije testirana... Ko zeli da testira kolika je nek iskesira pa nek testira do mile volje e valaj svaka ti cast. Nego jedino mogu da ti ponudim majestik 250ccm :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Decembar 5, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara mi sada zamena za motor, mozda tek na prolece ako se ne proda do tada, a i tada ce u opticaju biti zamena samo za 600 ili 750ccm... U svakom slucaju hvala na ponudi Andrej, verujem da je mislio na brzinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 5, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ga i u ovoj godini Zamena za gsxr600 srad, zx6r, cbr600 f3.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 7, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Zbog hitnosti prodaje cena je podlozna promeni, sve dok se ne proda motor koji zelim da uzmem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 7, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan na shta prelazish ako nije tajna? sretna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 7, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10571 Napisano Januar 7, 2013 Hronični Motociklopata, 7352 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan oce covek da napravi iznenadjenje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 7, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ma da... Evo slika da se vidi kakav je bio pre, cisto da se vidi da ne lazem u onom opisu gore Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 7, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A vidim da si i auto u medjuvremenu sredio Sa trojke na cetvorku Izini na off-u i srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 7, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok tu su oba Evo i suzane u zimskom snu! I jedna od letos... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 14, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Bump. Evo i jedan snimak od jesenas ili letos... hladan start. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 15, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Bump. Evo i jedan snimak od jesenas ili letos... hladan start. na zub, odlichno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10571 Napisano Januar 15, 2013 Hronični Motociklopata, 7352 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kao i svaki GS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...