Bug1 235 Napisano Octobar 27, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posle samo godinu i nešto od kako sam se prijavio ovde red je i da se predstavim , Bugi me zovu iz Beograda vozim omalenu Yamahu 125 (za sad nadam se) godina 40+ iiii poz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorannn 14 Napisano Octobar 28, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj masinu ne prilici ti taj fen za kosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene i stvarno bas treba da menjas, mada bitno da je dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 28, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan PozZ... Bitno je da su noge iznad asvalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad prelazim po 10k km godišnje a troši 2 l i ne menja mi se . Videćemo šta ćemo do proleća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...