Alekre 13939 Napisano Octobar 26, 2012 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi produzek branika za ER5, tzv. fenda extenda. Parce plastike, nije glomazno niti tesko. Prave ga englezi. Treba mi neko ko ima dobru volju da ga kupi i posalje po nekome ili kada dolazi nazad, kako god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 292 Napisano Octobar 26, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sestra mi je trenutno tamo (London), otisla je sa fakultetom .... Mogu da je pitam mada ona VEEOOOMAAA nerazumna po pitanju motora i mrzi sto vozim i sve oko njih ... Posalji mi gde tacno ia da se kupi i koliko je to "veliko" pa cemo da probamo nesto 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan fenda extenda uglavnom ima na wemoto.com , za svaki bajk, pa potrazi oni pri trgovini skidaju 20 posto pdv engleski i salju ti to za nesto sitno para oko 6 7 funti u srbiju i uzivaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...