Sale11351 131 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Cestiske na ovako prelepom putovanju. Slike su extra. Francuska deluje kao zemlja "gde god da krenes na pravom si putu". Malo idem u off razmisljanjem da oni nemaju ono "sto juznije - to tuznije". Neverovatno da jedna zemlja ima toliko stvari za videti i obici. Ovaj putopis ce sigurno biti smernica za neka buduca putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore, ali si mi nabio komplekse, kako sad da ja pisem putopis koji sam planirao da napisem, kako posle ovog moze bilo sta da bude interesantno...... Kupuj motor, vozi pa da pises, putopisi su vam extra samo nastavite..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...