Satelis 16262 Napisano Octobar 17, 2014 Integrisan, 9370 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, moguce, videcemo kako rade poSo i inace imam fab. odbojnik vetra ( kod vizira ) i krznene navlake. Ne verujem da ce biti problema oko gasenja rucica, preko dana su mi ukljucena samo dnevna svetla koja su led ili ti minimalna potrosnja..... ceka se niza temperatura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16262 Napisano Decembar 29, 2014 Integrisan, 9370 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neko pomenu ( msm da je Gagi ) uloske za stopala sa grejacima, ima li ko iskustva sa time? Nesto sam caprkao na tu temu i naidjoh na sledece: - carape sa grejacima koje rade na baterije ( oko 5h ) free image host - ulozak sa grejacima picture share - ulozak sa grejacima free image host - hemijski grejac stopala upload pictures free Cene su sarenolike kao i proizvodjaci, vredi li kupiti ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, sto jednostavno ne pazaris auto ;-)...... Salim se za ovo prvi put cujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Decembar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan morao bi da menja nick u neki sa brojem 308,508,3008,...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja iskreno o ovome razmislja, grejac...uzeo sam tu stvarcicu samo za auto i mogu vam reci da je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16262 Napisano Decembar 29, 2014 Integrisan, 9370 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan morao bi da menja nick u neki sa brojem 308,508,3008,...... Kaki brojevi, samo Duster dolazi u obzir 4x4 ja iskreno o ovome razmislja, grejac...uzeo sam tu stvarcicu samo za auto i mogu vam reci da je extra. Dobra stvar ali pod guzzcom nije problem, stopala posle 20min voznje led ledena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan . Dobra stvar ali pod guzzcom nije problem, stopala posle 20min voznje led ledena ma meni kad je OO toplo ostalo mi nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1040 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 1095 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem. Sta ti znaci ovo: "OO"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Neko pomenu ( msm da je Gagi ) uloske za stopala sa grejacima, ima li ko iskustva sa time? Nesto sam caprkao na tu temu i naidjoh na sledece: - carape sa grejacima koje rade na baterije ( oko 5h ) free image host - ulozak sa grejacima picture share - ulozak sa grejacima free image host - hemijski grejac stopala upload pictures free Cene su sarenolike kao i proizvodjaci, vredi li kupiti ovako nesto? Ja sam koristio ulozak sa grejacima i to dve varijante: 1. Ulozak koji ima napajanje preko adaptera (sluzi samo da zagreje cipele i onda ga izvadis) 2. Druga varijanta je bio slican ovom tvom sa slike br 3. On ima kao svoje napajanje preko baterija koje mozes da napunis i zakacis ih na carapu (ja sam ga kacio za cipelu), vrlo su mali i ne smetaju, oni mogu konstantno da rade dok se vozis, skijas ili sta vec... Ja sam obe varijante koristio na skijanju (cipele ako ne stoje u skijasnici nema sanse da navuces jer se plastika stvrdne kao beton) pa sam koristio ovaj prvi da mi zagreje cipelu da se ona "opusti" da mogu da je obujem. E sad kapiram da to ne znaci za motor nesto posebno jedino ako ne nakacis mozda na 12V to pa da konstantno uzima struju sa skutera i da na taj nacin radi... Ova druga varijanta je ok, ali ne moze konstanto da radi - baterija jako malo drze, znaci upalis, zagreje posle par minuta ugasis da stedis bateriju. Meni je baterija izdrzala jednom ceo dan skijanja znaci od 10h do 16h. Za ovo poslednje - hemijski grejac stopala sam cuo od prijatelja isto skijasa da je dobra stvar ali da jako kratko traje, on ima valjda dve supstance u sebi koje kada se aktiviraju pocnu da proizvode toplotu ali to naravno ne moze dugo da traje, mislim da moze mozda oko 2h max. Posle toga mozes da ga bacis i kupis novi, znaci on je koristio taj za jednokratnu upotrebu ne znam dal ima nekih drugih... Za ove carape sa grejacima nisam cuo, ali svasta ce da izmisle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16262 Napisano Decembar 30, 2014 Integrisan, 9370 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To bata Funky, fala na korisnoj informaciji.... msm da 2h toplote je i vise nego dovoljno, jos dodas par baterija i eto ti 4h toplote. Znaci, juriti sistem na baterije i nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Decembar 31, 2014 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ganjaj u svakom slucaju ove na bateriju jer ovi hemijski grejaci su za jednokratnu upotrebu i kad ih pustis u rad, oni rade i kad se istrose, bacis ih. Pritom nisu uopste jeftini kad uzmes u obzir da su za jednokratnu upotrebu. Taj sistem sa grejacima je OK, za voznju od kuce do posla ce ti zavrsiti posao bez problema. Za dalje voznje mozes da se malo iskombinujes da stedis bateriju tako sto ces s vremena na vreme da je iskljucis. I naravno nemoj da mislis da to sad greje nesto ubitacno, predvidjeno je da imas na nogama skijaske ili neke druge tople carape uz ove uloske. Eto valjda sam bio od pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16262 Napisano Novembar 24, 2016 Integrisan, 9370 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ode danas do bloka 70 i natrčah na termo veš donji deo, 400 kinti kod brata kineza..... Ne da je debelo, ne da je toplo pritom ovo što sam vidjao po radnjama i što imam kupljeno sa Louis-a ma ne može prići ni blizu.....preporuka svakako. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Novembar 24, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neko pomenu ( msm da je Gagi ) uloske za stopala sa grejacima, ima li ko iskustva sa time? Nesto sam caprkao na tu temu i naidjoh na sledece:- carape sa grejacima koje rade na baterije ( oko 5h ) free image host- ulozak sa grejacimapicture share- ulozak sa grejacimafree image host- hemijski grejac stopalaupload pictures freeCene su sarenolike kao i proizvodjaci, vredi li kupiti ovako nesto? Dare brate ovo je po meni totalna glupost, sta je sledece gace sa grejacima Ako ces da ti bude toplije za noge onda gledaj neke kvalitetne cizme i resio si stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16262 Napisano Novembar 24, 2016 Integrisan, 9370 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sine mitre to bese post od pre dve godine, dal je glupost il nije to ne znam jer nisam prob'o....gace cu svakako sutra probati. Koje su cipelke dobre za ladnocu, videh kolega okaci OVE uz reci da su dobre, tople i cena je Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Novembar 24, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sine mitre to bese post od pre dve godine, dal je glupost il nije to ne znam jer nisam prob'o....gace cu svakako sutra probati. Koje su cipelke dobre za ladnocu, videh kolega okaci OVE uz reci da su dobre, tople i cena je Ok. Dobre su, ali za lov i ribolov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16262 Napisano Novembar 25, 2016 Integrisan, 9370 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne rece mi koje su dobre za ladnocu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Novembar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne rece mi koje su dobre za ladnocu? Za Daytona cizme sam cuo sve najbolje, e sad cena je malo jaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...