Alekre 13127 Napisano Octobar 23, 2012 Ne silazi, 7458 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno nosim HJC CS R1 Samurai koja ce uskoro napuniti 4 godine. Jos uvek je super, cuvao sam je i odrzavao. Smatram da je vreme za zamenu iz vise licnih razloga. Jos uvek razmatram, zapale su mi za oko GIVI kacige, konkretno model: http://www.givi.it/helmets/Fullface-helmet/40.2-GT Ono sto sam jednom prilikom video uzivo, deluje mi odlicno, fino i pedantno uradjeno. Medjutim, ja bih ponajvise voleo da cujem iskustva onih koji imaju GIVI kacigu ili su imale neke blize kontakte. Konkretno kaciga koju sam gore prikazao je top model, kosta 22,000. Otvoren sam da procitam i druge predloge, za neku, kvalitetniju kacigu srednje klase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5012 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO-750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se bila zaljubila u njihov flip up, i isto pitanje sam postavila ali se niko nije javio. Dodatni problem je sto nema velicina osim ako si standardni xl, a nece da naruce manju/vecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Octobar 24, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Da ostaneš veran brendu... HJC FG-15? Ako ti unutrašnji vizir nije neophodan? Ovo je kvalitetna kaciga srednje klase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Imas u louisu vrhunsku kacigu CABERG V2RR ROAD PIRAT sada je 120e,a redovna cena je inace 220e. Ima anti fog, suncani vizir i iz price sa raznih foruma svi je hvale. Inace ove sare su meni licno zapale za oko ali imas jos tih modela u drugim bojama. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Decembar 9, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO-750 jos jedan glas za scorpion-a. uzeh je pre mesec dana, i mogu ti reci da je odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je HJC najbolji u odnosu platis/dobijes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...