djura 28 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izgledaju do jaja, cena verovatno ista takva. Cini mi se da bi preziveli atomski rat. Prava stvar za GS. Na slikama je novi Triumph Tiger koji i nije bas najsrecniji izbor za modela, al' ajde http://www.mo-tech.de/sonstige_dokumente/trax.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Super izgledaju i sivoj boji (bar se meni svidjaju), dobro se uklapa tj. uopste ne strci zastitna plastika na poklopcima. WTF. pa oni su oborili ivice na coskovima i jos ih presvukli plastikom. Pitam li se koja ce cena biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan stvarno su dobri,samo jos i cijena da se zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jedini problem ovde je sto si sirok kao autobus sa time... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Novembar 23, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Nema do Zege! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Predobri su, i ja bi jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 21, 2009 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jest da je tema stara... Danas mi je stigao Hepco Becker Top Case od 42 lit i doziveo iznenadjenje da jedna kaciga ne moze da stane u Top Case :o. Pitanje glasi dal moze kaciga da stane u top case TRAX ? Meni treba da stane kisno odelo, sprej za gumu, prva pomoc, rukavice i ostale sitnice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 21, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jest da je tema stara... Danas mi je stigao Hepco Becker Top Case od 42 lit i doziveo iznenadjenje da jedna kaciga ne moze da stane u Top Case :o. Pitanje glasi dal moze kaciga da stane u top case TRAX ? Meni treba da stane kisno odelo, sprej za gumu, prva pomoc, rukavice i ostale sitnice.... Za TRAX ne znam, ali po welicini kofera meni u 46l topa case staju dwe full face kacige i dwa kishna ... Ne bash komotno, ali stanu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jest da je tema stara... Danas mi je stigao Hepco Becker Top Case od 42 lit i doziveo iznenadjenje da jedna kaciga ne moze da stane u Top Case :o. Pitanje glasi dal moze kaciga da stane u top case TRAX ? Meni treba da stane kisno odelo, sprej za gumu, prva pomoc, rukavice i ostale sitnice.... Za TRAX ne znam, ali po welicini kofera meni u 46l topa case staju dwe full face kacige i dwa kishna ... Ne bash komotno, ali stanu .. Zavisi i od oblika... meni u 52l stanu 2 kacige jedva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 22, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jest da je tema stara... Danas mi je stigao Hepco Becker Top Case od 42 lit i doziveo iznenadjenje da jedna kaciga ne moze da stane u Top Case :o. Pitanje glasi dal moze kaciga da stane u top case TRAX ? Meni treba da stane kisno odelo, sprej za gumu, prva pomoc, rukavice i ostale sitnice.... Za TRAX ne znam, ali po welicini kofera meni u 46l topa case staju dwe full face kacige i dwa kishna ... Ne bash komotno, ali stanu .. Zavisi i od oblika... meni u 52l stanu 2 kacige jedva.... Tacno a i od oblika kacige .. cini mi se ti imash dwe flip-up kacige ? koje su neshto wece fizicki od full face - a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 22, 2009 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je fulface kaciga xl, znaci nista veliko. Nego pitanje za vas koje kofere trosite ? Koliko sam ukapirao Ceh ima Givi Maxia, sudeci po zapremini. Hitman koji je kofer u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,5833.0.html ovde ima malo vise detalja o trax-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica ( sto se cene tice od 230 do 260 evra komad + nosaci) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno a i od oblika kacige .. cini mi se ti imash dwe flip-up kacige ? koje su neshto wece fizicki od full face - a Mudro zboriš, dragi prijatelju Koliko sam ukapirao Ceh ima Givi Maxia, sudeci po zapremini. Nonfango 852: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...