vlada_d 203 Napisano Octobar 18, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh u oglasima ovaj lonac, ali sam prevideo njegove dimenzije jer izgleda bezobrazno veliko na mom motoru...ili mi motor izgleda mali tako da hocu da ga prodam za 50evara (koliko sam ga i platio) ili da ga menjam za neki manji, protocni! Dimenzije: duzina 55cm, sirina 15cm, ulazna cev fi (unutrasni) 55mm, (spoljasnji) 60mm. Stvarno je super ocuvan, bez ikakvih ogrebotina, unutra bez garezi, jedva da mirise na dim, ocigledno da je jedva koriscen. 0631213121 Vlada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 18, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda. Ko je pravio lonac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Octobar 18, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najinteresantnije, nema ni ziga, ni serijskog, ni proizvodjaca! Ali je lonac vrhunski napravljen. Steta sto je veliki... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan u potpisu pise da vozis er5-a ko i ja, jesi mu cuo zvuk? Mada ni ovaj nas fabriski nije mali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec imam otvoreni izduv na er5, tj. prepravljen fabricki, a ovaj nisam stavljao da cujem, ali verujem da bi bila perverzija od zvuka ovog auspuha na dva klipa... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Moze zamena za drugi lonac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 76 Napisano Octobar 22, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Mozeli od Yamahe r6 2000g Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Octobar 22, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, samo sliku da vidim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 22, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa on je jos duzi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Octobar 22, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako se i meni cini, zato trazih sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno...ista cena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri molim te ponovo precnik, po slici ne izgleda da je 150mm sirina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije izgledalo, zato sam ga uzeo... jeste, provereno 150mm precnik! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Steta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...