hornetshooting 206 Napisano Octobar 15, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za jednu vožnjicu u subotu stojim na raspolaganju. Planirao sam turu od nekih 340 kilometara. Predlog ture je: Beograd - Ralja - Mladenovac - Topola - Kragujevac - Gruža - Guberevac - Vitanovac - Kraljevo - Mrčajevci - Preljina - Gornji Milanovac - Rudnik - Donja Šatornja - Aranđelovac - Mladenovac - Kosmaj - Beograd. Polazak bi bio do 10 h, tempo vožnje i pauze po dogovoru Prognoza za subotu je od 7 stepeni ujutru do 25 stepeni u toku dana, šanse za padavine 0 (tako je za sada). Ukoliko ima zainteresovanih ili drugih predloga čekam 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Niko zainteresovan? Nemoguće, čekam i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 17, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj ništa da čekaš. Sedi i vozi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Octobar 18, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan To se u svakom slučaju dešava, ja idem pa idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 18, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti odgovara možda nedelja? Lord Oblivion, njegova lepša polovina, moja supruga (to je još pod znakom pitanja) i ja (to je sigurno) planirali smo otprilike turu tog tipa za nedelju... Za nedelju je takođe predviđeno lepo vreme... Ja u subotu ne mogu zbog porodičnih obaveza. Znači, ako ti možeš u nedelju, ekipa je tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Octobar 18, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti odgovara možda nedelja? Lord Oblivion, njegova lepša polovina, moja supruga (to je još pod znakom pitanja) i ja (to je sigurno) planirali smo otprilike turu tog tipa za nedelju... Za nedelju je takođe predviđeno lepo vreme... Ja u subotu ne mogu zbog porodičnih obaveza. Znači, ako ti možeš u nedelju, ekipa je tu Imaš PP. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Octobar 18, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan SUBOTA-Ub,Bjeljina,Stanišići,Zasavica i nazad. NEDELJA-Ub,Brežđe,Divčibare,Orlovo gnezdo... (od Brežđa sve OF ROAD)... Izvilte... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1737 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete u nedeljeu pisite, verovatno bih se pridruzio. Vozi mi se i u subotu, ali ne znam da li cu moci. Jedino sto bih vam se prikljucio iz PO, nasli bi smo se, da ne idem za BG pa opet da se spustam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se i u nedelju . Možeš da se priključiš negde usput, naravno čućemo se da se dogovorimo oko detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 19, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete u nedeljeu pisite, verovatno bih se pridruzio. Vozi mi se i u subotu, ali ne znam da li cu moci. Jedino sto bih vam se prikljucio iz PO, nasli bi smo se, da ne idem za BG pa opet da se spustam hornetshooting ti je već odgovorio, a imaš i PP sa detaljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu je polazak u 10 sa Autokomande (NIS ova pumpa) i sve ostalo kako je napisano, ko je tu tu je. Za nedelju će biti obaveštenje od iceteneja. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 19, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i informacija za nedelju... Predviđena ruta je: Beograd - Ralja - Sopot - Kosmaj - Aranđelovac - D. Šatornja - Rudnik - G. Milanovac - Takovo - Divčibare - Mionica - Bogovađa - Lazarevac - Beograd. U zavisnosti od "prolaznog vremena" na Divčibarama bi videli da li bi išli na Mionicu ili ka Valjevu (ja lično bih voleo da odvezem deo ka Valjevu, ali ako budemo tanki sa vremenom, onda ćemo ići na Mionicu). Polazak je oko pola 10 sa Jugopetrolove benzinske pumpe na Trošarini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToDjoX 50 Napisano Octobar 19, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd,Blokovi Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li i ja djeco u par s` vama Meni odgovara nedelja, pa sad ne znajem ko je kontakt person za nedelju A ja cu svakako da dodjem u nedelju na zmaj...pa da se vozikamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToDjoX 50 Napisano Octobar 19, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd,Blokovi Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan UPs ...greska sad videh...nije zmaj nego trosarina... Al svejedno no problemo,, ondak cu da dodjem na trosarinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao ti nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 19, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih sutra voleo sa vama samo nisam razumeo jel za ralju ili za ub, koji od ta dva puta? Prva mi je voznja ove godine pa bih zamolio za pp sa osnovnim info kako da se pripremim. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Octobar 20, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo stigosmo moja bolja polovina i ja sa vožnje. Hvala ekipi koja je danas vozila sa nama - Pasa i njegova gospođa i TJole. Hvala i Urban Cruiseru što je jutros došao da nas isprati . Bilo je nadam se zabavno a bogami i poučno . Hvala mojim drugarima Voji, Srcetu i Trunti na prelepom druženju u Kragujevcu . Biće valjda i koja slika za koji dan. Sutra nova tura . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 20, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Hornetshooting! Zao mi je sto sa vama nisam krenuo barem deo puta ali hvala za ohrabrenje. Nakon sto sam se vratio za Zemun pozvao me kum i na kraju sam zbrisao za Kosmaj. Na autokomandi mi se posrecilo pa sam naleteo na Pecu i Zzzzzz i sa njima provozao skoro ceo put.... Ponosan sam na svog Leteceg konja, nije pusta da njihovih litar i nesto kubika po motoru uteknu previse Usput smo sreli jos par kolega, ne znam da li su sa foruma... U svakom slucaju danas je bio odlican dan za voznju i bas mi je drago sto sam protegao noge Pegasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 20, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ste planirali za sutra? Gde se ide, ko ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Octobar 20, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš post iceteneja pa pročitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 20, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam to, ali nisam znao da li je jos aktuelno, da se nesto nije menjalo. Jel planirate neki offroad? Ja sa mojim nema sanse van asfalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Octobar 20, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam upoznat ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 20, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da mi pustis br tel na PM, 99% cemo ici i devojka i ja, pa da imam kontakt za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 20, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u pola 10 na trosarini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Octobar 20, 2012 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se prikačinjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...