Džimba 12 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NTV 650 revere Prijavi odgovor kao problematičan Bez ikakve namere ili plana, negde u maju, stavio sam go pro kameru na kacigu. Provozasmo se taj dan drugar i ja i sve ostade na tome. Prošlo pola godine, dođoše odvratni kišni dani pa sedoh pa pregledam snimke i rekoh sebi - Pa ovo može da se izmontira! Evo prve scene, čisto kao nekakve najave. A da, umalo zaboravih, to je bio 6. maj - dan izbora. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlično ti snima kamera. Uz ovu muzičku pratnju sam svaki čas čekao da se pojavi Klint Istvud (po Vuku)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ste prosli kroz crnu rupu taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džimba 12 Napisano Octobar 16, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NTV 650 revere Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ste prosli kroz crnu rupu taj Aha, hipersvmir sledi u nastavku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...