*zeka* 1185 Napisano Octobar 12, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imam neke cetiri fotografije koje su mi veoma drage i hteo bi da ih uradim i postavim na neka mesta vec predvidjena za to. Nosio sam kod dva fotografa koji su mi samo uradili fotke onako standardno bez ikakve obrade kako sam trazio. Ako neko ima vremena postavio bi fotke ovde pa ako neko moze malo da ih dotera u vec predvidjenim programima bio bi vrlo zahvlan a mozda i castio pivo Da napomenem da su fotke radjene nekim krs aparatom. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 12, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj fotki bi voleo ako moze da se ukloni ova stolica i glava koja je u kadru ,da se srede oci i sve to sto strucnjaci misle da treba. Na ovim fotkama sami prosudite sta treba da se sredi.Imam poverenja u vas.Pustite masti na volju,mogu i crno bele da budu ako ce tako lepo izgledati. Voleo bi ako mogu ovi datumi da nestanu. Da slike treba da budu dimenzija Visina 150mm a sirina 120mm,pa ih vi okrecite seckajte ili sta vec. Moze i neko od vas da mi i izradi fotke i posalje nekom sluzbom naravno uz nadoknadu. Mozda i ja trazim nemoguce al ko pita taj ne skita Hvala i pozz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sto ti trazis treba da se odradi u Photoshopu,a vecina Fotografa to ne radi ili nemaju vremena za to,jer obrada slike trazi dosta vremena i strpljenja da bi se postigao pravi efekat. Evo nesto odradjeno na brzinu i ugrubo..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 12, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Branko Mom oku je ovo sasvim zadovoljavajuce cak sta vise odlicno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu....Moglo je i bolje,ali treba vremena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 12, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Xt-ejac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 14, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da odvoji malo vremena po ovom kisnom danu i malo dotera preostale dve fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4438 Napisano Octobar 14, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan I linkovi za skidanje. Ne bi bilo lose da onu sliku sa motorima okacis u vecoj rezoluciji ako planiras izradjivati na papiru. 800x600 je malo... http://www.dodaj.rs/f/3F/nX/1KAPTNWz/424259352509108158594573.jpg http://www.dodaj.rs/f/3m/JW/4vdi8Som/dscn0281.jpg http://www.dodaj.rs/f/v/hT/Ui8nzfY/dscn0281-2.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 14, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Imam je i u velikom formatu samo da dodjem do aparata ako nije obrisana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...