tindirbp 289 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan bitno mi je da nije presao meru od 44,5 mm, i da je uspravni za sprintov skuter dvotaktni tel. 0616701577 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 10, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Na standardu..Treba da se busi...10e...Pozzz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 11, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moze nije problem salji,al daj samo sliku da ga vidim jer ima 2-3 tipa,ovom je izduv malo sa strane,jel i tvoj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 11, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Bice sutra slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 12, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao u katalogu nigde Sprint..Keeway,CPI i drugi kinezi 2t nose ovakav..Ako odgovara pusti adresu na PP ili sma 063-8152618... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao u katalogu nigde Sprint..Keeway,CPI i drugi kinezi 2t nose ovakav..Ako odgovara pusti adresu na PP ili sma 063-8152618... jbg nije to to,izduv treba da je sa strane,totalno drugi tip cilindra je :(aj vidi molim te da mi nadjes,cena nije problem samo reci koliko para i uzimam jer mi bas treba motor mi stoji i ceka na to,pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Octobar 12, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti treba od qvinqija,model sto mu je mesac ulja na zadnjem tocku...ako je takav,imam ceo u delovima...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti treba od qvinqija,model sto mu je mesac ulja na zadnjem tocku...ako je takav,imam ceo u delovima...pozz e tooo Cipi druze too mi treba ,mesac na zadnjem tocku tako je braoo ma pise sprint al ima masinu od starijeg tog djavla,reci mi kakav je jel se treba busiti i koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 13, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan bitno mi je da nije presao meru od 44,5 mm, i da je uspravni za sprintov skuter dvotaktni tel. 0616701577 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 13, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajde Cipura brate odgovaraj...gori... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...