aca jokisa 0 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi pozdrav svima imam Yamahu r1, 2006 godiste i hteo bi da stavim Yosimurine izduve na motor.Zanima me da li egzap ventil treba da bude stalno otvoren sa Yosimurinim iyduvima ili da ne diram nista hvala puno POZDRVA SVIMA!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je otvoren na GSXR1000, taj ventil generalno ničemu ne služi osim da malo priguši buku na nižim obrtajima. Sa bilo kojim sportskim auspuhom tek gubi smisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Meni je otvoren na GSXR1000, taj ventil generalno ničemu ne služi osim da malo priguši buku na nižim obrtajima. Sa bilo kojim sportskim auspuhom tek gubi smisao. Kako si lupio neverovatno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkos 1 Napisano Octobar 15, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: S.Crnja Motocikl: K7 750 Prijavi odgovor kao problematičan bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Octobar 16, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo male rasprave o EXUP ventilu: http://pnwriders.com/motorcycle-talk/165930-exup-valve.html U teoriji, kada se ukloni, gubi se nešto malo na nižim obrtajima, a dobija na višim. U praksi, služi samo da te nervira i izbacuje grešku kad se pokvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkos 1 Napisano Octobar 21, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: S.Crnja Motocikl: K7 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da,samo u teoriji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu ne bi' dir'o nista! Fabricki lonci su izuzetno lepi pa je (po meni) to pogresna investicija S druge strane, ako je taj motor isto sto i model '04 (ciji sam vlasnik bio, prodao ga zbog neke pogresne koncepcije pa mi i danas zao), onda postoji problem sa ogibljenjem, narocito napred. To se itekako pominjalo po specjalizovanim forumima za R1, a moj (dakle subjektivni) osecaj je bio kao da sedim na motoru pri cemu su mi ruke na volanu Mercedesa S klase - kao da taj prednji kraj lebdi, kao da se vozi na letecem cilimu a ne na tocku, istina savrseno precizno ali je taj osecaj bezivotnog prednjeg kraja ipak neprijatan. Pa bi ti moj savet bio da pregledas specijalizovane forume za R1 i vidis da li postoji neko resenje za prednje ogibljenje jeftinije od "Oehlins"-a jer je prilicno skupo. (A kod prodaje ti se taj novac bas i nece vratiti). I opet bitna stvar, da li je to uopste resivo cak i sa "Oehlins"-om, jer je navodno ram toliko krut da proizvodi takav (bez)osecaj. Pozdrav, i da te lepo sluzi (a siguran sam da i hoce, svakako je to jedan odlican motor). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca jokisa 0 Napisano Octobar 23, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu ne bi' dir'o nista! Fabricki lonci su izuzetno lepi pa je (po meni) to pogresna investicija S druge strane, ako je taj motor isto sto i model '04 (ciji sam vlasnik bio, prodao ga zbog neke pogresne koncepcije pa mi i danas zao), onda postoji problem sa ogibljenjem, narocito napred. To se itekako pominjalo po specjalizovanim forumima za R1, a moj (dakle subjektivni) osecaj je bio kao da sedim na motoru pri cemu su mi ruke na volanu Mercedesa S klase - kao da taj prednji kraj lebdi, kao da se vozi na letecem cilimu a ne na tocku, istina savrseno precizno ali je taj osecaj bezivotnog prednjeg kraja ipak neprijatan. Pa bi ti moj savet bio da pregledas specijalizovane forume za R1 i vidis da li postoji neko resenje za prednje ogibljenje jeftinije od "Oehlins"-a jer je prilicno skupo. (A kod prodaje ti se taj novac bas i nece vratiti). I opet bitna stvar, da li je to uopste resivo cak i sa "Oehlins"-om, jer je navodno ram toliko krut da proizvodi takav (bez)osecaj. Pozdrav, i da te lepo sluzi (a siguran sam da i hoce, svakako je to jedan odlican motor). Ma sve je to ok lepo izgledaju ali se slabo cuju yato najvise i hocu da ih zamenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...