Bishke 263 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sta mi mozete reci o motoru Yamaha XJ 750 sa kardanom ? motor je '84 godiste,dosta je stajao,leo izgleda,ocuvano...hoce komsija da kupi,pa pravim neku kombinaciju i sa mojim skuterom Posto je dugo stajao,osim potrosnih materijala,sta moze da bude masini,na sta treba da se obrati paznja itd ?? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7147 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Купуј Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto mi pada na pamet su zasusene gumice ventila, ali ovde ima mnogo strucnijih od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da to slican ram,kardanski prenos i cak oblik kao moj motor samo sto po meni ima mnogo bolji agregat od ovog mog v2.Za sada samo reci hvale imam za njega,naravno da se uzme u obzir da takve masine nisu za izivljavanje! P.S. Motor dosta tezak,ovaj moj po saobracajnoj ima 225kg Take motore volem-samo gvoJZE,cista uzivancija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj! Motor nije za mene,nego za komsiju ludaka koji popravlja bube A ja mozda uletim u kombinaciju da dam moj skuter za to i izvucem kintu.... znaci u principu,nema skrivenih mana,posevno sto je na kardan... jedino eto gumice ventila od stajanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam XJ 650 sa kardanom samo reči hvale za taj tip motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...