nikola_bb 19 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dal znate za neki brend kacige Pilot, kaciga kao treba da je italijanska i ima atest. Kosta 50evra ovde kod nas u Makedonija, Isto da pitam glava mi je malo cudna velicina, imeno L kaciga me gore na glave mnogu pritiska dok mi je kod dole tacna. XL gore mi je tacna al zato dole je malo labava...I sad neznam sta da uzmem. Probao sam razne kacige i kod sve sta sam probao imam ovaj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da nadjem te Pilot kacige. Postoje razne Jet kacige koje imitiraju pilotske kacige, ali se plasim da je ova Pilot neka kineska jeftina varijanta, koja vredi koliko i kosta. Sto se tice tvog problema sa oblikom glave, preporucio bih ti da nastavis da probas kacige raznih proizvodjaca, a i da se konsultujes sa prodavcima, mozda oni mogu da ti pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis kao prve imitacije pilotske kacige to su GPA air craft ja imam takvu sa crnim i klasicnim vizirom ali nove nema kod nas i kostjau oko 400$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio na jet kaciga, evo je ista ovakva je http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/46656-kaciga-pilot-st-1100-fr-11-vel-xl-jednom-nosena-4500din/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa probaj da pustis PP tom Ivanu iz Nisa, mozda on zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...