Žarko Vuksanović 0 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, gde bih mogao da odnesem obrtomer na servis da pogledaju u čemu je problem? Obrtomer je sa Kawasaki Zephyr-a 1992. Ponekad kao probije, ali jako retko, pa mu poskoči kazaljka. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Octobar 8, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.servisstevcevic.co.rs/ Ulica : Višnjicka 2, Beograd Tel: +381 11 2750929 , +381 11 2761144 Fax: + 381 11 759649 Prvo pitaj za cenu nisu bas jeftini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žarko Vuksanović 0 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info. Sad ću ih zvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4271 Napisano Octobar 8, 2012 motoras, 2464 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan I? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žarko Vuksanović 0 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, kao ne mogu da kažu koliko bi bilo čak ni okvirno, ali kao dijagnostiku ne naplaćuju. U fazonu:Donesi, pogledaćemo i kad budemo krenuli da radimo reći ćemo ti koliko će da bude. Odneću im da pogledaju pa ako je stvarno nešto tipa 20-ak do 30€ to mi je ok. Obzirom da teško mogu da nađem polovan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Octobar 8, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a na početku Ruzveltove sa desne strane kod kolege bajkera? Ima tema o njemu. Zaboravih ime, ali je lik stvarno ok. Meni sredio brzinometar za dž, jebavao se pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žarko Vuksanović 0 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Siniša, sjajan lik, bio sam par puta kod njega za neke druge stvari! Da, pitao sam ga kaže da ne radi on to. Km satove sređuje, ali obrtaljke valjda ne radi. Videću kod Stevčevića što je Vatrogasac predložio ... Hvala u svakom slučaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Octobar 8, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Zephyra 750 i muku mucio sa delovima,sve sto mi je trebalo sam narucivao preko mimota sa Zvezdare.A trebale su mi sve neke gluposti sitnice.Probacu da ti iskopam telefon od lika iz Bosne imao je rasturenog pa sam i od njega uzimao neke sitnice za dzabdzaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žarko Vuksanović 0 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam baš blizu Mimoto-a tako da mogu da prošetam do njega. Ako ti nije teško, baš bih ti bio zahvalan za broj dečka iz Bosne, mada verujem da je već većinu stvari prodao. Treba mi pored svega i plovak za gorivo. Neki majstor kad je sređivao rezervoar je ili polomio ili izvadio, a do tada je bio tu i u funkciji. Tada još motor nije bio kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Octobar 8, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MIslim da kod njih obrtomer kosta boga oca,meni su uzeli 30 evra za stift (mali metalni deo koji razdvaja korpu,inace boljka na svakom Zefiru) ne mogu da ti opisem kako smesan deo,ali ne moze da se pravi.Telefon od ovog lika nemam,bas sam sad preturao po telefonu.Probaj kod Gedze na Plavim Horizontima,kod njega sam ja nasao zadnje amortizere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...