tockic 14 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo...imam problem sa lamelom ili menjacem pukla mi je jedna lamela sto sam ja i zamenijo kad sam sklopio sve nazad kao da sam nesto zabo u menjac pa nece u ler , oce ali moram bas da se pomucim a o drugoj da ne razmisljam a isto tako i kvacilo me zajebava i nece da odvoji bas dovoljno....dali neko zna sta moze da bude ili je imao nako slican problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban milojevic 1 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan i meni kada je majstor stavio novu sajlu pocelo je nesto da zeza kvacilo lamela ili sta vec pa i kod mene malo teze ubacuje u brzinu ovo interesuje i mene pa i ja cu sa tobom da cekam odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Octobar 7, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koje si ulje sipao u menjac? Meni isto nije htelo da odvaja zbog gustog ulja. A treba da se podesi dole na deklu ima plastican saraf u sredini sa kojim se steluje to,imas i na buziru kod rucke kvacila. Zdravo...imam problem sa lamelom ili menjacem pukla mi je jedna lamela sto sam ja i zamenijo kad sam sklopio sve nazad kao da sam nesto zabo u menjac pa nece u ler , oce ali moram bas da se pomucim a o drugoj da ne razmisljam a isto tako i kvacilo me zajebava i nece da odvoji bas dovoljno....dali neko zna sta moze da bude ili je imao nako slican problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile89 0 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: novi sad Motocikl: aprilia supermoto Prijavi odgovor kao problematičan u rs 125 ide Agip Gear Synth 75W-90. msm da kosta oko 2000din 1 litar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Novembar 29, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan I onda kad to ulje nabije temperaturu,moze noga da se slomi kad treba da izbacis u neutralnu Ja bi preporucio ovo ulje. u rs 125 ide Agip Gear Synth 75W-90. msm da kosta oko 2000din 1 litar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile89 0 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: novi sad Motocikl: aprilia supermoto Prijavi odgovor kao problematičan po agipu, sada se zove eni, pise da treba to ulje da se sipa, ja sam imao mx50 i u manualu je pisalo da ide to ulje. evo ti link pa pogledaj. http://eni-ita.lubricantadvisor.com/Default.aspx?lang=eng Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile89 0 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: novi sad Motocikl: aprilia supermoto Prijavi odgovor kao problematičan http://www.serviceaprilia.com/public/lum/index.asp?l=RS%20125 ili skini odavde servisna uputstva pa pogledaj. nzm tacno koje ti je motor godiste, a ovde imas uputstva po godinama, pa skini koje ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 1, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan I meni pise u knjizici za RS/a da treba Agip. Aprilia preporucuje Agip ulje za njihove motocikle zato sto je italijansko ulje. E sad,svako hvali ulje koje on koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...