zarko1983 79 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, stavio sam na XT otvoreni auspuh ali cini mi se da ne radi bas kako treba, dok je hladan hoce da stucne a kad se zagreje dosta puca pri otpustanju gasa. Ja sumnjam na smesu, ako je neko voljan da mi objasni kako se tacno steluje smesa na XT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Octobar 3, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5456 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes cekic i na ivicu nekog zeljeza udaras ekser dok ga ne osjeces na jedno 3cm i dobijes pljosnat vrh kao sarafciger posto ti je saraf za smjesu odozdo i tesko moze da udje neki sarafciger..dizna je negdje malo ispred plovka u jednoj kao nazovi cjevi tj tjelo karb je tako da je uglavnom uvucena i ne vidi se..dotegnes saraf do kraja ali ne prejako da ne ostetis , onda odvrnes jedan krug i malo jaci lergas i polako odvrces..motor pocinje da pojacava i posle par krugova opada..nadjes sredinu tj gdje je najvise vrtio smanjis ler gas i vatra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh na netu skicu karburatora, da li je ovo sto sam obelezio taj srafic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to je taj srafic i uradi kako je kolega rekao i bice ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan 3 kruga odvijeno ti je po defaultu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...