Supe King 0 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav raja! na baotianu 2T 50 mi se odavno pocelo cuti neko zveckanje tacnije na oko 600-700 km pa sad do 3000 km. zvuk po meni dolazi ili iz masine ili iz auspuha, i cuje se samo kad motor nije opterecen tj. kad idem uz malu uzbrdicu ne cuje se a kad pustim gas zacuje se , pa ponovo dam prestane. Isto kad ide, nezbrdo malim gasom cuje se . s'obzirom da se to cuje vec duze vrijeme a da se zvuk ne pojacava ,stvarno neznam sta bi moglo biti? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supe King 0 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan pomagajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je tu reci sad sta je, jer moze biti stotinu stvari. To sto ga cujes iz auspuha nista ne znaci jer se zvukovi prenose pa se cesto tako zabunimo, za pocetak otvori varijator i vidi u kakvom su stanju roleri i klizaci varijatora jer to tako zvecka kad je pri kraju al opet ako je motor poceo zveckati sa 600 km nelogicno je da odu tako brzo kao i sve ostalo na njemu. I takav zvuk daju lezajevi radilice kad odu a to je tek nakon 10000 km. ima jos jedna stvar u dekli prenosa imas mehanizam za el. startovanje i ima jedan mali medjuzupcanik i zmedju anlasera i bendixa i on zna nekad da tako zvecka a ako ja motor nov vozi ga u servis i ne razmisljaj o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supe King 0 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok, sad kad sam ga oslonio na nogare davao i pustao gas bas se cuje u auspuhu u onom loncu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas onaj auspuh poput bojlera onda je moguce da je otpala jedna pregrada jer to se kod tih modela cesto desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni zvecka vec mesecima i ustanovljeno je da je auspuh otisao u majcinu sto me mozda i kod tebe razlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supe King 0 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan jesi ti bili isti simptomi kao i kod mene?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supe King 0 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan skidao sam auspuh, drmao ga i nesto se cuje unutra, stavim od druga auspuh i nista se ne cuje dok vozim. eh sad kako da izvadim to iz njega poz??? ima li i jedan nacin a da ga ne moram sijeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Octobar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moras da ga seces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supe King 0 Napisano Octobar 7, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok, a sta se to cuje u njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 7, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan mozda se prigusivac "odvalio" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supe King 0 Napisano Octobar 7, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas mi je pocelo nesto kao da zvizdi ponekad iz auspuha, kad ubrzavam uli u brzdu kad dam gas.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakve veze ima što zvecka, makar znaš da je pregrada u loncu ali tako možeš da voziš u nedogled. Na proleće lepo uzmeš neki ali da nije fabrikacija jer očigledno ne valjaju i rešio si problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...