SrdjanTT 114 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem odlicne Astars cizme, ko je imao bilo koji komad opreme ove firme zna o cemu se radi. Pogodne za enduro i supermoto. Broj 47, duzina gazista je 30,5 cm. Mislim da mogu da ih nose i kolege koji nose 46 i bice im taman sa malo debljim carapama. Sve kopce rade perfektno, sve u vrhunskom stanju, cizme su polovne pa i cena u skladu sa tim 110 evrica, a ko hoce da se cenka njemu 120e. Moj broj za dogovor 062/220-970 ili na pp. Slanje aks-om je 250 din, cizme su ociscene i upakovane u kutiju za slanje, pa kome trebaju dobre cizme neka vice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 2, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Što si bre nogat toliko...da su bar 2 boja manje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta da se radi . Najbolje da koga interesuju cizme izmeri duzinu stopala tako sto ce da stane na papir i ocrta nogu i onda vidi da li mu odgovaraju cizme. Ja sam ih tako kupio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno!!! Cizme su u ponedeljak uvece u cacku, a od utorka do subote u novom sadu pa ako neko hoce uzivo da ih pogleda moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...