Zoki1976 13 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Put za Etnu Parking za turiste ispred zicare koja ide u pravcu vrha.Kucica zicare u kojoj se nalaze slike prethodnih erupcija Kucanje karata i ulazak u gondolu Iz gondole... Jedan od kratera Etne Pogled na baznu stanicu odakle smo krenuli Put kojim autobusi idu ka drugoj stanici Gondola u drugoj stanici Autobusi cekaju da oderu turiste,karta za odlazak na poslednju stanicu kosta 39 ili 49evra (ne mogu tacno da se setim.) Najvisi vrh Etne koji jos uvek aktivan Put ka zadnjoj stanici,isao sam pesice i trebalo mi je nekih45 minuta da se popnem. Okolina Laura,cura iz Milana i radi kao gradjevinski nadzornik. Ona mi je inace pravila drustvo u penjanju. Poslednja stanica,posle te tacke zabranjeno je ici gore zbog aktivnosti vulkana Pogled na vrh Kucica sa suvenirima i kontrolna sluzba Turisticke grupe Posveta... Jedan od aktivnih kratera u podnoziju Etne Senke od oblaka JA Retko vidjen prizor na Etni Vracanje gondolom " molimo vas ne perite noge u lavabou" Tako pise na ovom papiru koji je zalepljen izmedju dva lavaboa Rush hour na parkingu Catania - centar Slon Fontana u centru Restoran u kome sam rucao U blizini Roman teatra Zamak Ursino iz XIII veka Roman Theatre Kasicica... Rimski amfiteatar Catania,javna plaza Ulaz u Siracusa-u,spavanje i spod natstreshnice tezge za prodaju voca Fontana Javni WC , prvi put da vidim ogledala cele duzine od poda do plafona. Temple of Apollo Dolazni i odlazni most za Ortygia-u Fontana Aretusa Patkice u lovu... Ribice u fontani... Brodic Zamak Maniace Izvinjavam se svima koji su dugo iscekivali slike,imali smo malih tehnickih problema.Ovo je samo deo slika,ubrzo ubacujemo jos. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2761 Napisano Octobar 1, 2012 Strucnjak, 1661 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne stedi ni slike ni reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 294 Napisano Octobar 1, 2012 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa bravo majstore.Oduševio si me sa slikama.Istu rutu sam provozao prošle godine.Vratio si me u te lepe dane.Teraj dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 2, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Одличне слике и лепо путовање Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5050 Napisano Octobar 2, 2012 Ne silazi, 5610 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno! Samo postavljaj sve u jednu temu, nema potrebe da otvaras novu...cisto zbog pracenja da ne propustimo neki nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na fotografijama.....samo da si ubacio malo teksta, cisto da znamo sta gledamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...