rilence 0 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ja sam Nemanja iz Beograda. Imam 25 godina i web developer sam. Ne posedujem motor trenutno, potpuni sam pocetnik i trenutno tek ucim, informisem se i u planu je da do proleca kupim svoj motor i svu pratecu opremu. Do sada sam od dvotockasa vozio samo bajs Uz to, tek sada polazem voznju za B, tako da ce me novi zakon uhvatiti sigurno, al sta da se radi Jos uvek nisam siguran sta cu da vozim, jedino u sta sam siguran jeste da ce motor biti manje kubikaze Pozdrav i vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Bitna je volja a sve ce ostalo doci.Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...