Mostarac 5081 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Napokon, danas, tacno poslije tri mjeseca od moje nesrece, http://forum.bjbiker...je/page__st__20 , docekah da pocnem sa opravkom moje Hondice. Ja i sin Jovan(16) polako pocinjemo da je rastavljamo i rastavismo. Vile otisle na ispravljanje. Naruceno; nove gume, vizir, desni retrovizor, prednja felga i farba. Farba izgleda obicna boja, ali nije, jedva sam nasao u Mostaru prodavnicu gdje da kupim. Sastoji se od, laka, perle i bezbojnog laka. Nanosi se u tri navrata. Nastavak slijedi, normalno sa fotografijama ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nek je sa srećom reparacija i da bude kao nova! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nek je sa srećom reparacija i da bude kao nova! Hvala, ziv i zdrav bio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam rece, poceo si sredjivanje motora. U kakvom si ti stanju posle karambola koji si imao. U kojoj si fazi oporavka i rehabilitacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni ja, imam dva problema, kost desne nadlaktice i desni radialis mi ne radi, ne mogu saku podignuti. Moram cekati pola godine i onda na Banjicu ili VMA na operaciju... Nego, da iskoristim ovu priliku, ako ima neko nekoga ili ako ima na forumu ortoped ili neurolog koji radi u navedenim ustanovama, da mi jave, da dodjem na pregled kod njih... Hvala na pitanju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti dobro prezdravi a motor ćeš srediti . Pozdrav!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti dobro prezdravi a motor ćeš srediti . Pozdrav!!!! Hvala Limenko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sretan oporavak a i popravka masine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 80 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bice ona opet kao nova Veliki pozdrav!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Da,napravicu je kako i zasluzuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i nek je sa srecom! Da je u zdravlju vozis. Motoric ti je lutkica....inace prava mera za normalnog coveka. Evo jedna slikica moje bivse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala burazeru, takođe. Ali je, na moju žalost neću moći više voziti. Prodajem je. Bio sam u banji Slatina kod B. Luke 15 dana, ali nema napretka. Moram na operaciju u Beograd. U utorak moram na pregled u Klinički centar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je Bog u pomoci...da se brzo oporavis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 4, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala burazeru, takođe. Ali je, na moju žalost neću moći više voziti. Prodajem je. Bio sam u banji Slatina kod B. Luke 15 dana, ali nema napretka. Moram na operaciju u Beograd. U utorak moram na pregled u Klinički centar. Nadam se da je akcent na ovome "je", tj. da ces kad se oporavis moci voziti druge motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti operacija uspe sa srećom dase dobro oporaviš za ostalo ne brini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala burazeru, takođe. Ali je, na moju žalost neću moći više voziti. Prodajem je. Bio sam u banji Slatina kod B. Luke 15 dana, ali nema napretka. Moram na operaciju u Beograd. U utorak moram na pregled u Klinički centar. Nadam se da je akcent na ovome "je", tj. da ces kad se oporavis moci voziti druge motore. Tako je, vec razmisljem o velikom GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Da ti operacija uspe sa srećom dase dobro oporaviš za ostalo ne brini. Hvala burazeru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na slikama oklopi su na motoru celi cak i bez ogrebotina,jel si ih radio ili nisu ni osteceno od pada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 80 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak sam u NNJ pa se nadam da pijemo kafu ako si tu!! Javljam se! Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak sam u NNJ pa se nadam da pijemo kafu ako si tu!! Javljam se! Pozdrav. Obavezno se javi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Srećna kalendarska Nova godina ! Od srijede(9) sam u Kliničkom(bar desetak dana), ortopedija-mikrohirurgija, kod dr Čeda Vučkovića(on će me operisati), pa da znate. Tel: +38765299131 Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan U kliničkom - gde, u kom gradu? Neka operacija bude uspešna, te da sezonu dočekaš k'o nov. Ali ne žuri, slušaj preporuke lekara. Najvažnije je da se potpuno oporaviš. Biće vremena i za vožnju. Svako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan U kliničkom - gde, u kom gradu? Neka operacija bude uspešna, te da sezonu dočekaš k'o nov. Ali ne žuri, slušaj preporuke lekara. Najvažnije je da se potpuno oporaviš. Biće vremena i za vožnju. Svako dobro! U Beogradu, Klinički centar. Hvala drug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi neki broj na koji mogu da te zovem ili ovde napisi, odeljenje, sprat i kada su moguce posete? Trenutno sam u Beogradu pa da ti donesem naradze. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sve informacije pišu u gornjem postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...