sstruja 115 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je zapostavljena ova vrsta fotografije na forumu, pa da malo ispravimo tu nepravcu... Ove fotografije su stranice iz poslednjeg wedding book-a kojeg sam radio (od fotografisanja do pripreme): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Septembar 28, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se nesto preterano u fotografiju, ali meni je ovo kicerica da nema dalje 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 28, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bez uvrede Strujo, al ovi "efekti" meni se ne svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da ste previše kritični, "Wedding" fotografije se rade namenski, kako mušterija zahteva . Skoro sam pričao sa drugarom koji se dugo bavi ovim svadbarskim fotografisanjem i kaže da ponekad ne može da veruje šta traže mladenci (i starojko ) i kako žele da izgledaju slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vređam se ja, meni je bitno da su naručioci posla zadovoljni i da su dobili ono što su tražili... Što kaže Arakis, ne možete da poverujete kakve i koje se slike ljudima sviđaju. Poslednji primer: radimo svadbu oko 300 gostiju, dva fotografa i jedan dečak koji asistira i uči posao, slikamo ulazak mladenaca u crkvu sva trojica - asistent nije lepo setovao aparat, mladence je lepo eksponirao ali je osunčani deo ispred crkve (koji se vidi kroz vrata) preeksponiran i to je bela fleka - nas dvojica imamo dobre fotke, u pozadini se vide ostali svatovi, kum, kum, starojko itd... a oni uzeli slike koje je asistent napravio, koje su tehnički škart! Da ne pričam kakve sve ideje i želje imaju ali, mušterija je uvek u pravu i mušterija plaća a od nečega mora da se živi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada vidim ovakve fotke, a brdo ljudi znam ("fotografa") koji ovo rade zato što misle da je "do jaja", poželim da se nikada ne oženim! Slažem se da ima svakakvih mladenaca, koji hoće da se vidi mečka, pm., i ostale kučine. U svakom slučaju, sstrujo, ostale fotografije su ti odlične, ali ovo... Ne kontam. Nego, imam i ja nekakve fotke, ček da pronađem, pa ću da ih okačim. Rođaka mi se skoro udavala pa sam nosio aparat na svadbu. Sad provalih da ne umem da ubacim fotku sa flickr-a. Probao sam na ubaci fotografije, i stavljao link bez http, sa http, ma neće ni da pipne, moš' ga... Probao milion kombinacija, yato evo linkovi dok mi neko ne otkrije tajnu flickr ubacivanja. EDIT: Izgleda da sam pronasao nacin. i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Pola sata pišem i brišem. Znam šta bih ti rekao za ovaj album,ali ne znam kojim rečima da to ispadne drugarski. Nikad ne komentarišem negativno radove kolega fotografa (osim ako ih ne poznajem lično). Da si ovo okačio na neki fotografski forum "aždaje" bi te pojele. Ovim poslom se bavim 14 godina i savetujem ti da pregledaš malo sajtove vrsnih wedding fotografa i "pokradeš " nešto od njih,onda ubaciš tu nešto svoje i napraviš svoj stil po kojem ćeš se razlikovati od drugih. Današnja wedding fotografija je prevazišla "blic u glavu". Sve više se traži tzv.reportažna ,spontana fotografija na kojoj se vide trenutne emocije učesnika u tom dogadjaju. Rado ću popričati s'tobom o fotografiji kada se sretnemo na nekoj vožnji. Do tada pozdrav ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan HA, motoograf, tek sad provalih da se znamo Moracu da te izmaltretiram za jedan poster da mi napravis, od pre par godina, posto si i moje vencanje fotkao Da ne bude sve off topic, sstrujo, ni meni se ovo nimalo ne svidja, i ne mislim prvenstveno na fotografije koliko na obradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1033 Napisano Septembar 28, 2012 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidje na grupnoj fotografiji riba u crvenoj haljini i iznad nje ona u beloj... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Strujo, prati malo dizajn zonu, ima tamo par ljudi koji bas znaju svoj zanat. @Bocco- ajde malo vise se aktiviraj u ovaj nas fotografski forum, od tebe moze mnogo da se nauci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 29, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Preteraste sa kritikama; fotografije su sasvim OK. Slikao je svadbu, ne premijeru opere. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Preteraste sa kritikama; fotografije su sasvim OK. Slikao je svadbu, ne premijeru opere. Fotografije jesu OK, ali obrada i ovi ramovi, blago receno bljak. Mada i fotografije su mi nekako bezlicne, ne bude mi nikakva osecanja, ali tehnicki su ok sto je mozda i najbitnije za prosecnu srpsku svadbu. Ah evo koleze goshketa. Probacu shefe. Znanja ima gomila sve dok ima voljnih da nauce Bas tako! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan @ SStruja nadam se da su neke od ovih slika razdvojene, jer ovako ima previse efekata na jednoj slici gde se gubi i kvalitet fotografije i detalji koji su interesantni. Slike su zanatski dobro uradjene, ali efekti ih kvare. Npr, meni je fotka iz crkve sa kadrom odozdo skroz kul,samo da nema efekta mladenaca na prozoru. Ovo je samo moje misljenje kao laika ,i skretanje paznje da bi bio bolji i uspesniji u poslu. poz Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Za struju (ako nije odgledao vec), a i za ostale. Sa minimum rasvete i opreme (doduse to sto ima i nije jeftino koliko vidim nosi dva 5D mkII, 70-200 f2.8 i 17-40) ali je dostizno za 90% srpskih fotografa, hvata dobre momente i ima lepu tehniku - oko na trazilo, i ceka dobar momenat, sto je mnogo bolje od uzaludnog pucanja rafala pa sta uhvatis. http://www.youtube.com/watch?v=9yBzbZ_a9GE http://www.youtube.com/watch?v=52L9BFrwIMk http://www.youtube.com/watch?v=FSgds1ARvLg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Strujo poslusaj savet Mootoografa, dao ti je pravi savet. Evo drugarov sajt i prava wedding fotografija. http://www.nikolaradulovic.com/home/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 14, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je odlican, vec sam vidjao neke njegove fotke na netu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 29, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Bojan&Danijela06 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela13 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela05 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela27 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela14 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela07 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela26 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela15 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela09 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela08 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela10 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela20 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela16 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela24 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela17 by Slobodan Gosic, on Flickr Bojan&Danijela18 by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donald Casey 1 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: će se kupuje uskoro Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje želje i čestitke! Nadam se da će trajati zauvijek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 3, 2015 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Bilja&Pedja by Slobodan Gosic, on Flickr Branko & Dragana #03 by Slobodan Gosic, on Flickr Branko & Dragana #02 by Slobodan Gosic, on Flickr Branko & Dragana #06 by Slobodan Gosic, on Flickr Bane&Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr Bilja&Pedja #03 by Slobodan Gosic, on Flickr Bane&Ivana #04 by Slobodan Gosic, on Flickr Bane&Ivana #02 by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8703 Napisano Septembar 3, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ispred opštine pred sopstveno venčanje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8703 Napisano Septembar 3, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan photos made by Cope 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 8, 2015 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Slobodan&Sandra #01 by Slobodan Gosic, on Flickr Slobodan&Sandra #02 by Slobodan Gosic, on Flickr Slobodan&Sandra #03 by Slobodan Gosic, on Flickr Slobodan&Sandra #04 by Slobodan Gosic, on Flickr [url=https://flic.kr/p/y699U1 Slobodan&Sandra #05[/url] by Slobodan Gosic, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan malo je gej ali je ljepo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Mart 17, 2016 Zainteresovan, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Game of chess Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Mart 18, 2016 Zainteresovan, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan champagne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...