HOGAR STRASNI 1169 Napisano Septembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Fiiilm, daj fiiiilm! tamo sam mozda lepse "ispao" na fotkama sam deb'o. Jesi li ti upoznat koliko kamera goji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 1, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja znam da goji, zato ih više i ne jedem :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dok cekamo Hogara da napravi film evo sta sam nasao http://www.tanjug.rs/videoDet.aspx?galID=74763 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Octobar 1, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan ...a ja taman mislio da dodjem i ako budu hteli dam krv, iskren da budem pre svega zbog mene samog a onda da pomogne i drugima, al' mi sad ne da ni da se vozim sa ovima koji bi da me uporedjuju, svrstavaju i izjednacuju sa tim diskriminisanima paraderima, daleko vama takvima i njima onakvima lepa kuca, jos bi na kraju izmislili da sam za te cirkusante krvnu grupu dao, ali eto totalno nisam moderan pa cu nazalost ipak ovaj put da nedodjem (ali mozda ako ne budem imao nista pametnije... zbog nekih drugih i sebe, sa neke druge strane i naidjem ) Covek je lepo uporedio dve grupe diskriminisanih ljudi i nema mesta da se bilo ko oko toga vredja, drugo krvnu grupu ne mozes da das, to imas i ostaje ti, dajes krv, a to je onaj deo sa humanim gestom oko cega je cela ova akcija i bila organizovana, a human i jeste zbog toga sto se krv daje za osobe kojima je potrebna, bez obzira na predrasude, generalizaciju ili bilo sta. Covece dosli smo do toga da se i krv preko veze daje. Tebi ako neke predrasude i generalizacije odredjuju da li ces se videti i podruziti sa drugarima sa foruma, ako ti odredjuje da li ces da uradis nesto humano i hvale vredno, sta da ti kazem a da shvatis? @Kopiran Citao, citao, i na posletku napisao, jer je u jednom momentu bilo toliko u ovoj temi (po posle delom obrisano) o pederima, o diskriminaciji i o svemu drugom i to ostrasceno... i ko da ne bude malo ironican, sem ako mislis da je ovo opera pa nema ni toga? Ko je razumeo shvatio je! Uzivaj bre u zivotu pa i u tome sto mozes da se dovezes na motoru i das krv a da za to ne trazis medalju, valjda je to bila poenta a ne politikantsko izjednacavanje diskriminisanih motorista i diskriminisanih pedera u temi za dobrovoljno davanje krvi ? p.s. I bas ti fala na prosvecenju da se krvna grupa ne moze dati ja bas mislio da moze pravi si naucnik od tebe covek moze svasta pametno da nauci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Octobar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh malo vremena da okačim obećano Pošto je dosta izgubio na kvalitetu prilikom upload-a , ako neko želi u full HD verziji neka javne, narezaću mu na DVD (ima oko 4,5GB). Inače ima dosta materijala, pa po volji seckajte i prekrajajte kako Vam drago (kome šta treba) Edit: gledati ga po mogućnosti u najboljem dostupnom kvalitetu (ima razlike) Nisam hteo da pokrivam muzikom, jer bi se izgubila atmosfera 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Octobar 3, 2012 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja znam da goji, zato ih više i ne jedem :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Octobar 16, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan prosledjujem ... __________________ (posredstvom Saše Mišića) _________________________ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...